Ebay-en miért késnek ennyit a csomagok?
Ne minket kérdezz, ott reklamálj. Vagy várj.
A késedelem oka a szállítás szervezése. A postai szolgáltatást nagy tételben vásárolják meg hogy gazdaságos legyen. Ebből kifolyólag hiába rendeled meg 90 centért a hellókitty-s hajcsatot, azzal nem szaladnak még aznap a postára feladni. A bulk küldeményezésnél megvárják míg összejön 1-2 konténer cucc. Nyilván a postai feldolgozás átfutási idején is meglátszik ez. De így maradhat az ár versenyképes.
Mindig az ingyen csomagküldés a legdrágább.
Érdekes mődon, aminek a szállításáért fizettem, az hamarabb ideért Hongkongból, mint ha Szegedről küldték volna...
Nem az számít hogy 8000-ért vettél valamit.
A vámvizsgálaton is elvan pár hetet a cucc időnkét látszólag ok nélkül.
Legtöbb esetben a magyar posta miatt késnek a csomagok,vagy meg sem kapod!Mert lenyúlja a postás..nem ritka eset ez sem volt róla cikk is!
Nekem pl vannak olyan csomagjaim,ami 2 hónapja az országba van de nem kaptam meg! Pénteken pl 3 hónap után kaptam meg 2 cuccomat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!