Milyen internet szolgálttatót javasoltok a XXI. kerületben? Másnak is megtépázta már az idegeit a Vodafone?
Én a XXI. kerület központjában lakom, a vodafonenál vagyok. Idegösszeomlást kapok tőlük. A gyári router ledobált mindent. Vettem rendes routert és a gyárit csak mondemnek használtam. Így is szar volt. Kihívtam a szakit, ő kicserélte.
Ma meg csak nincs internek elérés a wifi hálózaton. Reseteltem a router, aztán a modemet. Már minden beállítással próbálkoztam, vagy 10-edjére resetelem. Ha a modemet használom routerként akkor sincs net a wifi hálózaton. A hálózati diagnosztika szerint meg van.
Kb. havonta van valami probléma a hálózattal amitől idegöesszeomlást kapok. Beadandót kéne írnom, a munkám egy részét online végzem, nincs erre türelmem.
Arra gondoltam hogy átmegyek a fliphez vagy a telekomhoz. A telekomnál valamiért extra drága az én címemen a net. 6.000 Ft a legolcsóbb. Lehet azért mert még nincs egy előfizető sem a házban. A flip 5.000Ft, ebben benne van a TV és vezetékes telefon is amire semmi szükségem de nem lehet csak netet kérni.
Komolyan mondom idegbajos leszek lasan a vodafonetól. A számlázással és fizetéssel is folyton problémák vannak. Ha nem lenne még 3 hónap hűségidőm lefosnáám a modemet oszt visszavinném nekik.
Réges régen a UPC-vel még nem volt ennyi gond. Lassú volt, főleg a feltöltés. Viszont működöt és nekem csak ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!