Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen internet szolgálttatót...

Milyen internet szolgálttatót javasoltok a XXI. kerületben? Másnak is megtépázta már az idegeit a Vodafone?

Figyelt kérdés

Én a XXI. kerület központjában lakom, a vodafonenál vagyok. Idegösszeomlást kapok tőlük. A gyári router ledobált mindent. Vettem rendes routert és a gyárit csak mondemnek használtam. Így is szar volt. Kihívtam a szakit, ő kicserélte.

Ma meg csak nincs internek elérés a wifi hálózaton. Reseteltem a router, aztán a modemet. Már minden beállítással próbálkoztam, vagy 10-edjére resetelem. Ha a modemet használom routerként akkor sincs net a wifi hálózaton. A hálózati diagnosztika szerint meg van.

Kb. havonta van valami probléma a hálózattal amitől idegöesszeomlást kapok. Beadandót kéne írnom, a munkám egy részét online végzem, nincs erre türelmem.

Arra gondoltam hogy átmegyek a fliphez vagy a telekomhoz. A telekomnál valamiért extra drága az én címemen a net. 6.000 Ft a legolcsóbb. Lehet azért mert még nincs egy előfizető sem a házban. A flip 5.000Ft, ebben benne van a TV és vezetékes telefon is amire semmi szükségem de nem lehet csak netet kérni.

Komolyan mondom idegbajos leszek lasan a vodafonetól. A számlázással és fizetéssel is folyton problémák vannak. Ha nem lenne még 3 hónap hűségidőm lefosnáám a modemet oszt visszavinném nekik.

Réges régen a UPC-vel még nem volt ennyi gond. Lassú volt, főleg a feltöltés. Viszont működöt és nekem csak ez számít.

2022. febr. 9. 15:36
 1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként Táncsics Mihály utcában lakom egy panelben. Digi sajnos nincs nálunk, pedig azzal ismerőseimnek jók a tapasztalatai.
2022. febr. 9. 15:38
 2/9 anonim ***** válasza:
9%
Nem értem ezt a Digi-reneszánszt. Hidd el nekem, az sem jobb. Sőt, mivel ótvar román mentalitású cég, rosszabb, mint a nyugatiak. Ráadásul az sem igaz, hogy olcsóbb, mert nem az.
2022. febr. 9. 16:06
 3/9 A kérdező kommentje:
3: Az ár nem a legfőbb szempont. Állítóleg üvegszálas szóval kisebb a ping, bár engem ez sem nagyon izgat. Ami jót hallottam róluk és nekem fontos: Megbízható, korrekt modemet adnak. Nagyon ritkán van gond a szolgáltatással. Nálam csomó szor elmegy a net 1-2 másodpercre. Elég zavaró.
2022. febr. 9. 16:22
 4/9 A kérdező kommentje:
* állítólag
2022. febr. 9. 16:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Jah és alapból szimpatikus hogy fix árlista van. A vodafonenál mindenféle zavaros kedvezmények, felárak, hűség, minden van. Nekem szimpatikus ha egy cég megad egy árat oszt kész, valahogy megbízhatóságot sugall.
2022. febr. 9. 16:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Még valami, a vodafonetól random hívogatnak ajánlatokkal. Mindíg más számról. Pár hónapja bevállaltam egy éjjeli műszakot. Másnap hívtam, azt se tudtam hol vagyok, akkor ébredtem. Kérdeztem hogy nem lehet-e valahogy letilteni ezeket a hívásokat. Mondták hogy nem. Másnap felhívtam emiatt az ügyfélszlgálatot, ők is azt mondták hogy a marketinges kolega köteles felhívni ha valami új díjcsomag van. HÚÚÚ BASZKI, ASSZEM MOST KIRAGELTEM MAGAM. Ha senki nem olvassa akkor is jól esett. Xd
2022. febr. 9. 16:30
 7/9 A kérdező kommentje:
*hívtak
2022. febr. 9. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyire kiidegel a Vodafone, akkor költözz el. Más megoldást nem látok, ha nincs se Digi se Telekom a házadban, vagy drágállod.
2022. febr. 9. 16:34
 9/9 A kérdező kommentje:
8: XD Azt hiszem ha lejár a hűség akkor kifizetem a telekomnak a havi 6k-t. Talán olcsóbb mint a költözés, de az se rossz tipp. :-D
2022. febr. 9. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!