Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » YouTube Premium-ot hány...

YouTube Premium-ot hány YouTube csatornával lehet használni?

Figyelt kérdés

2022. febr. 5. 05:35
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem a kérdést..

Hogy érted hogy "hány csatornával"? A Youtube Premium arra szolgál hogy egy adott fiókkal előfizetsz rá és onnantól kezdve minden eszközön amelyre bejelentkezel vele (PC, Telefon, TV, konzol stb..) hirdetésmentes legyen, telefonoknál egy kattintásból le tudj tölteni róla zenéket és videókat illetve hozzáférj a YT Music teljes kínálatához ami konkrétan egy Spotify

alternatíva (nyilván ugyanúgy hirdetésmentes, letöltés képes, saját műsorlista stb).

Te a YT Premiumot kevered a csatornatagsággal?

M

2022. febr. 5. 08:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Netflix-nél lehet külön fiókot csinálni.
2022. febr. 5. 16:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor ha a családtagoknak külön YouTube csatornája van, külön lejátszási listával,akkor külön kell előfezetni?
2022. febr. 5. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Így már értem mire gondolsz!

Van külön családi csomagja a YT Prémiumnak, így egy fő accounttal aktiválni tudod a család/barátok accountját hogy azok a te csoportodba tartozzanak így nekik is meglesznek a prémium funkciók. Maximum 5 accountot adhatsz hozzá és ez így összesen 2690ft-ba kerül.

Csak figyelj oda előfizetésnél hogy a családi csomagot rendeld és ne az egyszemélyeset.

További infók a családi csomagról:

[link]

M

2022. febr. 5. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Én személy szerint csak a Vicc Elek csatornat és a pamkutyat nézem, de mindkettőn működik nekem
2022. febr. 6. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!