Egy youtube csatornával mennyit tudnék keresni?
Szia!
Ez függ a megtekintők számától, a megtekintések időtartamától, és a megjelenített reklámok számától is.
#1 Tehát pontos adatok kellenek ahoz hogy bármit is lehessen mondani erről.
#2 Akkor mennyi az a megtekintésszám amitől lehet pénzt keresni?
#3 El tudnád magyarázni miért?
Idő.
Egy csatornát fel kell futtatni, ismertté kell tenni, és utána lehet monetizálni (= pénzt csinálni belőle).
Havi egy-két videó ritkán elég a figyelem fenntartásához.
Sok pénzhez sok befektetésre van szükség (pénz ÉS/VAGY idő és energia), és csak utána kezd el megtérülni.
Elhivatottaknak, kitartóknak és a témájuk iránt szenvedélyes embereknek járható út.
#5 utcai drift videók lennének, illetve ilyen csapatós. Mint pl Ámon olivér régebbi videói, ahol Suzukival csapatta.
#6 Van két instagram oldalam kb 8000 követővel igaz nem ilyen témában, de akár onnan az első pár száz feliratkozómat meg tudom szerezni. Ettől függetlenül igazad van. Csak szerettem volna megtudni, hogy kb mi merre hány Ft a youtubeon
Jó alap a 8000 követő arra, hogy kipróbáld magad.
De nem garancia. Van olyan ismerősöm, akinek 10+ ezer követős Instafiókja van, mégis szenved a pénzcsinálással belőle.
#8 mit értesz szemmel látható pénz alatt? Én igazából egy 20 ezer forint havi bevételt szerettem volna elérni egy fél év alatt, nem tudom ez mennyire megvalósítható. Igazából csak egy kis zsebpénzt akartam keresni ezzel.
#9 50-100 ezer követő között lehet leghamarabb bármi féle pénzt keresni insta oldallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!