Egy youtube csatornával mennyit tudnék keresni?
Oké, de mi a módszer a pénzkeresésre?
- kommersz hirdetéseket futtatni?
- egyéni megállapodás alapján hirdetéseket futtatni?
- jutalékos megállapodások alapján ajánlani termékeket / szolgáltatásokat (pl. alkatrészek, kiegészítők, tuning stb.)?
- Saját terméket / szolgáltatást értékesíteni?
Átlag 3-5 perc/video
100.000 összes megtekintés kb 10.000 Ft-ra elég.
Ez a "kommersz hirdetéseket futtatni" kategória. A legkevésbé jövedelmezőbb megoldás.
Én a helyedben biztos keresnék hasonló érdeklődésű embereket, akiknek hirdethetem a szolgáltatását. Egy kicsit megkavarod az állóvizet Instán, tartalmakat gyártasz, növeled az elköteleződést (NEM havi 1-2 videóval...), és kereshetsz partnereket - olyanokat, akiknek a hirdetéseivel egyetértesz.
Nekem pár hétig ment Adsense az egyik oldalamon. Igaz, nem nagy látogatottság, de filléreket hozott. Ki sem vettem a pénzt, cserébe megjelent mindenféle lábkörömgomba meg MSZP-hirdetés...
"Hagyjuk már ezt a hülyeséget."
Már 400 ezret kerestem bitcoinon az utobbi hetekben.
#15 értem, az nem túl sok.
#16 Azért ahoz, hogy valami féle partnereket találjak gondolom kellene legalább egy 4-5 ezer feliratkozó ha jól sejtem? Az insta oldalak nem ilyen kategóriában vannak sajnos de az egyiket át tudom alakítani 2500 követővel rendelkezik.
#17 És mennyit veszítettél?
Illetve mi a stratégiád? Olvastam könyvet a tőzsdéről és ahoz, hogy 400 ezer forintot keress pár hét alatt vagy sok pénz kell, vagy nagyon tapasztaltnak kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!