Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a boci008 nevű...

Mi történt a boci008 nevű csatornával?

Figyelt kérdés
Éppen nosztalgiázni szerettem volna a "Nem mindennapi élet SAMP-onozva" nevű GTA SA sorozatukon, de a csatornán semelyik videó sincsen fent. Email-t is írtam neki, még augusztusban, de válasz nem érkezett.

2019. szept. 24. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Érdekelne hogy azóta Boci008 válaszolt? Nem lehet valahol máshol elérni? Nem baj ha nem akarja többé hogy lássák a műveit de azért mégis csak érdekelne.. Meg tök jó volt az a sorozat nekem tetszett.. Terveztem én is ilyet.. De elfelejtettem és nem lett semmi se belőle.. Node várom a választ
2020. aug. 7. 05:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Jobban utánnanéztem a dolgoknak, Bocinak új csatornája lett boci008v3

néven.. Az előző profiljának jelszavát elfelejtette.. Bár azt továbbra sem tudom miért lett leprivátolva minden meghogy miért nem gyárt továbbra tartalmat de na

2020. aug. 7. 06:10
 3/4 anonim válasza:
Imserős érzés... énis akartam nosztalgiázni de sajna már jó ideje nincs a csatornáján semmi... valószínűleg azokat a részeket többé nem látjuk! :(
2021. dec. 21. 08:02
 4/4 anonim válasza:
Antal Ica perelt.
júl. 29. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!