Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Latja hogyha TikTokon nezegete...

Latja hogyha TikTokon nezegetem a profiljat?

Figyelt kérdés

Van egy helybeli lany,akin a csaladdal sokat nevetunk mert egyszeruen olyan elonytelen videokat tesz ki magarol,hogy full cink😃

aztan ugye ezaltal az utobbi idoben napi tobbszor is megneztem a profiljat,majd amikor ujra ra akartam keresni nem adta ki az oldalat. Biztosan nem torolte magat,mar mindenhogy probaltam,akarmikor megvaltoztatta a felhasznalonevet,ugyanugy ha beirtam a regit kidobta az oldalat ugy is.Nagyon nagy valoszinuseggel letiltott. Viszont eddig,mig nem nezegettem miert nem tiltott le? Miert pont most? Talan mert kijelzi neki ertesiteskent? Mert ha jol emlekszem regebben volt ilyen funkcio.

2022. febr. 3. 22:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, látszik ki nézte meg a profilod.
2022. febr. 15. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!