Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudja, hogy sokat...

Honnan tudja, hogy sokat nézegetem az instagram profilját?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki tetszik. Ritkán találkozunk. Mindennaposan nézegetem, miket tesz éppen fel magáról. Nem akarom, hogy így derüljön ki az érdeklődésem, ezért nem követtem be még és nem nézem meg a történeteit sem (mert tudom hogy az kimutatja a látogatót) - talán egy story-t néztem meg régebben véletlenül. Tehát azon kívül, hogy meglátogatom a profilját és a képeit, nem csinálok semmit - nem lájkolok, nem követem, semmi interakció.

És mégis tett egy olyan megjegyzést, amivel tudatta, hogy tudja, hogy nézegetem a profilját, és ez nem tetszik neki.

Kérdés: Mégis hogyan tudja?

Most emiatt elég rosszul érzem magam, hogy kiderült, hogy stalkerkodok, igaz már régóta csinálom és tényleg nagyon sokat néztem a képeit, mert még nem volt megfelelő alkalom arra, hogy élőben lépjek felé.

De honnan jöhetett erre rá? Úgy tudom, az instagram nem mutatja ki azt, hogy éppen ki látogatta meg a profilt, vagy egy képet (ami nem történet).

Ti tudtok ilyesmiről? Eszem megáll, hogy kiderítette valahogy.

2020. dec. 23. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak betippelte és bejött neki?
2020. dec. 23. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem tudhatja, tesztelt... És lebuktattad magad.
2020. dec. 23. 19:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem tippelt, tudja.

Az egyetlen "módszer" erre, amit hallottam, az az, hogy az ember feltesz egy történetet instagramon, ami kimutatja a látogatókat, és a látogatók listáján az elsők között az lesz, aki a legtöbbször látogat, akkor is, ha nem lájkol, nem küld üzenetet, és ha feljebb van a listán valaki, mint azok, akikkel szokott üzengetni rendszeresen, akkor gyanús, hogy titokban nézeget.

Ez az egyetlen módszer, amiről tudok, de nem hiszem, hogy ebből mondta volna meg.

Van valami, ami részletesebben/pontosabban kimutat? Vannak ilyen applikációk, amik ezt ígérik, hogy megmutatják, konkrétan ki mikor mit csinál, de sokan azt állítják, hogy ezek kamu applikációk, amik ráadásul ellopják a te személyes adataid.

2020. dec. 23. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:

dehogy tudja...pont az ilyen vélt feltételezések miatt lehet ő is magabiztos, mint ez a "módszer". milliószor le lett már írva, hogy nincs semmiféle applikáció, nem osztályoz senkit semmilyen módon sem az instagram, sem a facebook...ha meg mégis, arra még soha senki nem mutatott bizonyítékot, tehát maradjunk annyiba, hogy ezek csak tippek, mégis csomóan tényként kezelik.

fogadd el, betippelte, és ráhibázott...

2020. dec. 25. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!