Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az a jel a Facebook érzrsít...

Mi az a jel a Facebook érzrsíteséknél? Társkeresőzik?

Figyelt kérdés
40-es korosztály vagyunk. Ahogy mutatta a barátnőm a telefonját, két érdekes jelre lettem figyelmes. Az egyiket már tudom, az a szívecske, az a face társkereső. De mellette láttam egy hím jelet, ami rejtély. Karika, jobbra lefelé mutató myíl. Az mi? Ti kirúgnátok, ha kiderül, hogy társkeresőzik?

2022. jan. 30. 05:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én megkerdezném egyenesen tőle. De az a kapcsolat eleve halott, ahol nincs bizalom. Azt meg egyáltalán nem toleralom, ha valaki a telefonomban kutakszik. Nincs titkolnivalom, bármit megmutatok, de ha észre veszem, hogy engedély nélkül bele néztél, akkor annak a kapcsolatnak ott és akkor vége.
2022. jan. 30. 10:07
 12/25 A kérdező kommentje:
Na de mi az a jel a facebook értesítések között? Érdekelne. Én egy társkeresőre tippelek. Egyébként én eddig bíztam benne, és soha nem néztem bele a telefonjába...., de ez most sokkal több mint gyanús. Amit mondasz, az jó, de csak akkor van értelme, ha konkrétan azt látom, hogy társkeresőn aktív és ismerkedik. Bevallja-e vajon. Mert ha nem, akkor ott van vége, és nem fogja tudni se hogy belenéztem.
2022. jan. 30. 10:17
 13/25 anonim ***** válasza:
Megegyszer: oda állsz elé, és megkerdezed.
2022. jan. 30. 10:19
 14/25 A kérdező kommentje:
És ha nem mond igazat????
2022. jan. 30. 10:22
 15/25 anonim ***** válasza:
B+, vagy szeretem, bízok benne és képes vagyok felmerni, hogy igazat mond e, vagy nem szeretem, nem bízok benne, így aztan akármit mond, ugysem hiszem el. Te az utóbbi vagy, tehát olyan mindegy, mit mond.
2022. jan. 30. 10:24
 16/25 A kérdező kommentje:
B+ Szerintem téged úgy meg tud vezetni a párod, hogy nem is tudsz róla. Le kellene venni azt a szemellenzőt.
2022. jan. 30. 10:37
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem, nem vezet meg. A különbség köztem és a párom, meg köztes és a párod között, hogy mi szeretjük egymást, bízunk egymásban és őszinték vagyunk egymáshoz, ti meg nem. Vita vége, szia.
2022. jan. 30. 10:39
 18/25 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsés vagy,.... Persze ha tényleg nincs semmi, amiről jobb is ha nem tudsz. Vita vége.
2022. jan. 30. 10:44
 19/25 anonim ***** válasza:
A társkeresőben lehet ám keresni beszélgető partnert is. Kérdés nélkül csak a bizonytalanság vár rád!
2022. febr. 11. 08:10
 20/25 anonim válasza:
100%
És a k.rvákat is van, aki csak megnézi..
2022. febr. 11. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!