Miért kaptam letiltást a facebookról? Amikor belépek hibaüzenetet ír. Kéri hogy igazoljam a személyazonosságomat.
Korábban is volt egy hasonló tiltási hillám.
Most úgy néz ki, újabb hullám van.
Sz@r a rendszer, gyakorlatilag semmit sem tudsz csinálni ellene.
Köszönöm szépen #3 a választ.
1. Kérlek a kérdésre válaszolj, ha nem tudsz semmit hozzáadni akkor nem kell alá írj semmit.
2. Ha érdekel, nem csak ott tartom velük a kapcsolatot, viszont ha távoktatás van máshol nem nagyon tudok velük kapcsolatba lépni, vagy ga csak szimplán iskola után valamit szervezünk, engem külön kell hívjanak, mert nem működik a messengerem. Egy ember miatt meg nem vált mindenki más platformra.
#4 Pontosan melyik kérdésedre kellene választ adni? Hogy miért kaptál letiltást? Mivel valószínűleg nincs itt aki letiltott, így eleve nem itt kellene feltenni a kérdést. Nem csak a te hibád de elég butaság egy olyan platformra bízni a fő kommunikációt (főleg egy gimnáziumét) ahol...
1. van korhatár (bár a 16-os korhatár az nekem is új, én még 14-ről tudtam)
2. Ahonnan egyik pillanatról a másikra mindenféle különös indok nélkül (vagy akár indokkal) letilthatnak.
Egyébként legegyszerűbb ha csinálsz egy új profilt. Persze nem úgy mint az amit letiltottak. Hanem okosan. A legjobb módszer viszont az ha hagyon azt a szart a pitsába. Én már 7 éve jól megvagyok nélküle. Néha kicsit kényelmetlen, de nem kell foglalkoznom ilyen hülyeségekke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!