Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért kaptam letiltást a...

Szabolcs20051119 kérdése:

Miért kaptam letiltást a facebookról? Amikor belépek hibaüzenetet ír. Kéri hogy igazoljam a személyazonosságomat.

Figyelt kérdés
Elküldtem a személyimet. Úgy tudom a Facebooknal 16 év a korhatár. Tavaly novemberben már 16 voltam. Nem igazolják vissza már mindjárt egy hónapja. Azt írja hogy 30 nap után véglegesen törlődik a fiók. A megadott lehetséges tiltási okokból amiket találtam a facebook oldalán egy se vonatkozik rám. Próbáltam új fiókot létrehozni de azt se enged. Ugyanaz a hibaüzenet.

2022. jan. 7. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Korábban is volt egy hasonló tiltási hillám.

Most úgy néz ki, újabb hullám van.

Sz@r a rendszer, gyakorlatilag semmit sem tudsz csinálni ellene.

2022. jan. 7. 21:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam új messengert, Facebookot létrehozni, de azt is letiltotta olyan indokkal hogy "úgy látszik több profilt is használok" és kéri hogy igazoljam magam. Megpróbáltam saját személyivel, édesapáméval, nem fogadja el. Mostmár bármit küldök 5 perc múlva visszadob hogy igazoljam magam. Nincs semmi lehetőségem? Fontos lenne a messenger: osztálycsoport, mindenkivel ott beszélek.
2022. jan. 25. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
#2 elég szomorú hogy csak ott tartod a kapcsolatot az osztálytarsakkal.
2022. jan. 26. 08:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen #3 a választ.

1. Kérlek a kérdésre válaszolj, ha nem tudsz semmit hozzáadni akkor nem kell alá írj semmit.

2. Ha érdekel, nem csak ott tartom velük a kapcsolatot, viszont ha távoktatás van máshol nem nagyon tudok velük kapcsolatba lépni, vagy ga csak szimplán iskola után valamit szervezünk, engem külön kell hívjanak, mert nem működik a messengerem. Egy ember miatt meg nem vált mindenki más platformra.

2022. jan. 27. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
57%

#4 Pontosan melyik kérdésedre kellene választ adni? Hogy miért kaptál letiltást? Mivel valószínűleg nincs itt aki letiltott, így eleve nem itt kellene feltenni a kérdést. Nem csak a te hibád de elég butaság egy olyan platformra bízni a fő kommunikációt (főleg egy gimnáziumét) ahol...

1. van korhatár (bár a 16-os korhatár az nekem is új, én még 14-ről tudtam)

2. Ahonnan egyik pillanatról a másikra mindenféle különös indok nélkül (vagy akár indokkal) letilthatnak.

Egyébként legegyszerűbb ha csinálsz egy új profilt. Persze nem úgy mint az amit letiltottak. Hanem okosan. A legjobb módszer viszont az ha hagyon azt a szart a pitsába. Én már 7 éve jól megvagyok nélküle. Néha kicsit kényelmetlen, de nem kell foglalkoznom ilyen hülyeségekke.

2022. jan. 27. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!