Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szokott bugos lenni a Tinder?

Szokott bugos lenni a Tinder?

Figyelt kérdés
Az egyik matchem eltűnt, majd egy két nap múlva álltunk ismért párba. És ő mondta, hogy bugos volt a tindere csinált egy újat, és ismét beszélgetni kezdtünk. Ma meg látom, hogy ismét eltűnt. Ez ilyen gyakori hiba? :(

2022. jan. 3. 09:56
 1/3 Szivessa3 ***** válasza:
Nem biztos hogy bugos a rendszer. Elképzelhető, hogy a matchedet jelentették és emiatt egy időre eltűnt a profilja, majd visszakapta. Az elképzelhető, hogy a 2. alkalomnál már nem ez történt, hanem egyszerűen törölte a matchet.
2022. jan. 3. 22:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak szomorú mert tök jót beszélgettünk hosszan, normálisan írt, érdeklődő volt. Nem értem :/
2022. jan. 3. 23:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Találkoztam a profiljával, ismét jobbra húztam. Ha szétvált attól még feldobhatja a profilt?
2022. jan. 4. 18:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!