Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt az Instagrammal?...

Mi történt az Instagrammal? Feltörtek, vagy mi?

Figyelt kérdés

Nemrégiben volt az eladó hajszárítós időszak, ami már egy ideje lecsengett, na de most az történt hogy egyszer csak arra kapom fel a fejemet hogy olyan embereket követek akiket soha be sem követtem, és legfőbbképp ilyen szláv származásúak. Először megnéztem hogy mikor és hol jelentkeztem be, és ott tényleg mutatott egy olyat aki egy másik külföldi országból jelentkezett volna be az én gépemről. Azonnal kijelentkeztettem. Levettem a követéseket 800-ról 100-ra, pár másodperc elteltével még +100 embert mutat akit én állítólag bekövettem, főleg úgy hogy be is adja ezeknek az oroszoknak a bejegyzését. Beállítottam a két lépcsős azonosítót, e-mailt, jelszót is változtattam, de érdekes módon mégis csinálja.

Ezzel kapcsolatban kérdezném hogy veletek is ezt csinálja, vagy egyedül velem?

2021. dec. 16. 19:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!