Feltörték az instagram fiókomat úgy, hogy a felhasználó email címét megváltoztatták. hogyan lehetséges ez és hogyan tudom visszaállítani?
a mai napon a telefonomon rányomtam az instagram ikonjára, de azt írta ki, hogy Ön kijelentkezett. rányomtam, hogy oké, majd a profilomra és kéri a jelszót. Beírtam. ennyit ír ki: Elfelejtette a jelszabát? ellenőrző email küldése...
na már most érdekes, mert nem írja, hogy hibás, vagy bármi, csak kérdez, hogy elfelejtette a jelszavát. Rányomok, hogy ellenőrző email küldése. kiírja, hogy ellenőrző email küldtünk 3*****7@f***.hu címre. EZ NEM AZ ÉN EMAIL CÍMEM!!! nekem máshogy néz ki!!
Nem értem, hogy hogyan lehetséges ez, hiszen egy fiók egy bizonyos emailhez tartozik. Nekem gmail-em van, nem (gondolom) freemail.hu
eléggé zavar, mert sok képen vagyok rajta saját arcképemmel.
Az eredeti, profilhoz tartozó emailcímem nem változott, be tudok lépni, konkrétan mintha kicserélték volna a kettőt. Nem értem mi baja?
Szia!
Lehet, hogy belépve maradtál egy nyilvános gépen, vagy a haverod gépén, vagy telefonján, és úgy gondolta, hogy jó ötlet húzni kicsit az agyad.
Ilyen nem történt. Senkinél nem jelentkeztem be, főleg nem nyílvános gépen. Ez teljességgel kizárt, mert még ilyenre lehetőségem se volt.
Az a bajom, hogy ha feltörték az emailemet (azt az egyetlent) akkor megváltoztatták a jelszót és kész. De viszont az az egyetlen emailem ép és sértetlen, de az insta profilom más emailhez kötődik már. Nem is tudom mi az.
Az 5. pontban leírt módszer (nem férek hozzá...) sem működik?
"Biztonsági kód vagy támogatás kérése az Instagramtól
Ha nem tudod visszaállítani a fiókodat az általunk küldött bejelentkezési hivatkozással, megpróbálhatsz támogatást kérni tőlünk.
Így tudsz támogatást kérni az Instagramtól:
Androidra készült Instagram alkalmazás:
1. A bejelentkezési képernyőn koppints a Bejelentkezés alatt látható Segítség a bejelentkezéshez lehetőségre.
2. Add meg a fiókodhoz tartozó felhasználónevet, e-mail-címet vagy telefonszámot, majd koppints a További segítségre van szükséged? lehetőségre. Fontos tudni, hogy ha több Instagram-fiókod van, lehet, hogy először ki kell választanod azt a fiókot, amelybe nem sikerül bejelentkezned. Ezután kövesd a képernyőn megjelenő útmutatást.
3. Koppints a További segítségre van szükséged? lehetőségre, majd kövesd a képernyőn megjelenő útmutatást.
4. Válaszd ki az e-mail-címedet vagy a telefonszámodat, majd koppints a Biztonsági kód küldése elemre.
!!!!!
5. Ha nem kapsz biztonsági kódot, koppints a Biztonsági kód küldése alatt látható Nem férek hozzá ehhez az e-mail-címhez vagy telefonszámhoz lehetőségre, majd kövesd a képernyőn megjelenő útmutatást."
Erről beszélek már évek óta
10 perc alatt bárkinek el lehet lopni a facebook vagy insta fiókját (egy kutya1a kettő)
De csak lepontozást kaptam.
Aztán nesze.
99%, hogy búcsút inthetsz.
Aztán majd ugyanez lesz a facebookoddal is, majd lekérik az archivumodat, és minden olyan adatodhoz hozzáférnek, ami valaha a telefonodon volt
Nevek, címek, telefonszámok, hívás- és SMS lista, "privát" üzenetek, az összes kép, sorolhatnám.
Ugyanis a face MINDENT elment, azt is amit nem kérsz tőle, és nem kérdez....
Évek óta ezt mondom.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!