Az emailes nevünket hogy, hol a manóba lehet megváltoztatni?
Figyelt kérdés
Nos egyazon emailcimhez két név tartozik. Egy az, amelyik az email cím mellett jelenik meg, mikor emailt írok valakinek. A másik a youtube-os kommentünk felett ékeskedik. Nos az előbbit akartam kicsit komolyabbra változtatni, mentem is Google fiók beállításokba, vártam kicsit, és hol máshol, mint a youtube-os fióknál jelent meg az új teljes nevem:) Hát kicsit se oda akartam.
Tehát azt a nevet hol tudom módosítani, amit először lát az, akinek emailt írok?
Előre is köszönöm, remélem van erre megoldás.
2020. máj. 26. 21:11
1/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert persze, a youtube-on kit érdekel, hogy mi a nevem? De hiába változtattam meg gmail-en (már fogalmam sincs, hogy hol), vagy a youtube-on, a gmail-en mindig ugyanaz marad.
2/10 anonim válasza:
Gmailben van egy kis fogaskerék nem sokkal a jobb felső sarok alatt. Azon belül Beállítások/Fiókok és importálás/E-mail küldése erről a címről
3/10 CspCsj válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Ölelés nektek^^
2020. máj. 27. 01:17
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem a 4-es válaszom arra utalt.
2021. febr. 1. 17:07
9/10 A kérdező kommentje:
Kettes válasza alapján. Kb. egy héttel ezelőtt megint kellett, úgyhogy pont azon a sémán még egyszer megcsináltam
2021. febr. 1. 18:13
10/10 anonim válasza:
És milyen Email címen?🤔 @milyen?🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!