Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet a Facebookban...

Hogy lehet a Facebookban megváltoztatni az URL-nél a nevünket?

Figyelt kérdés
Sajnos megváltoztattam egyszer de most mát megbántam és nem tudom másra átállítani. Kérem ha valaki tudja írja meg hogy most mit csináljak vagy mit kell tennem hogy vissza állítsam.

2013. aug. 12. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt ha egyszer beállítottad, nem lehet megváltoztatni.
2013. aug. 12. 17:01
 2/4 A kérdező kommentje:
De ha írnék valamelyik adminnak akkor lehetséges hogy ők segítenének megváltoztatni?
2013. aug. 12. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem foglalkoznak vele. Csinálj új profilt és beállítod amit akarsz.

/Ha mégis arra vetemednél, hogy írsz nekik, akkor angolul írd/

2013. aug. 12. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
ebben az esetben nem tudnak segíteni. van 1-2 olyan dolog, ahol felajánlja például, hogy küldj a support-nak üzenetet, ha a lehetőségek közül egyik sem jó neked. ilyen például a születési dátum is. sokan ugye játszák azt, hogy még nincsenek 14 évesek, és idősebbnek írják magukat, ezután viszont mikor betöltik, és át szeretnék az évet állítani a megfelelőre, nyilván ki fogja írni, hogy mit szeretnél, mert hát fura, ha valaki 2-3 évet fiatalodik...ezért nem engedi átírni, ellenben ha például elírtad, akkor felajánlja, hogy írd meg nekik üzenetben a problémát. kb 5 percen belül beírják a megfelelő dátumot, amit megadtál.
2013. aug. 13. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!