NCore-ról miért nem lehet hetek óta letölteni semmit?
"Vagy csak simán blokkolja a szolgáltatója. "
Írta, hogy másik telefonban működik....
Nekem is hosszú évek óta Legend rangú fiókom van. 2016-ban 4-5 hónapig olyan albiban laktam, ahol nem volt vezetékes netem, de volt korlátlan mobilnetem, arról nyomtam NAS-sal a torrentet. Akkor is Legend voltam.
Már rég nem a feltöltési sebesség, feltöltött mennyiségek számítanak, sokkal többet nyom a latba, hogy a NAS-on most is 6-700 torrent fut, most pl 24 aktív feltöltéssel, 2,4 Mb/s sebességgel, ami azért mobilneten már 5 éve is megvolt :D Mégis nem szűkítve jobban az első 200-ban vagyok benne...
Tehát én nem tartom kicsit sem furcsának a kérdező állítását.
2008-ban készült a fiók és nem mindig mobil nettel torrenteztem.
Igen valószínű, hogy az iPhone blokkol valamit. Sejtésem alapján azóta van ez mióta frissített az új iOs-ra, csak fogalmam sincs hogy mi az a beállítás ami miatt nem enged letölteni.
Meg oldódott a probléma. Szoftver frissítés után már azonnal töltött. Szoftverhiba volt. Valamit blokkolt az iOS 15.1.
Köszönöm a kommenteket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!