Kellene egy seed szerver melyiket érdemes használni és miért?
Hello.Én nemsokára újjítok újabb hónapot, a seedSYS-nél ,1 hónapja használom már és nagyon jó.a sebességgel gond nincsen.eleinte úgy voltam vele h kell a nagy arány,amit letöltök legalább 1x töltse vissza.kissé meglepett mikor este beállítottam egy 2gigás torrentet másnap mire hazajöttem a melóból 100giga fel volt töltve.nem hittem a szememnek :)csak külföldi olalakon használom de a sebességgel nincs gond.1től 5mb/s az átlagos sebesség.ha nagyon friss torrentet csípek el nem ritka h 6-7mb/s körül is tölt fel.
mindemellett nagyon korrekt is.korrekt és gyors is.csak ajánlani tudom.
Elég régóta használok már seed szervert, és már belefutottam egy pár rosszba.
Leírást ugye lehet mindenhez találni interneten, ma már bárki összerak egy szervert. Ez miatt viszont sajnos rengeteg a komolytalan próbálkozó. De amilyen a mosdó, olyan a törölköző: mindig nézd meg a weboldalt. Ha tele van helyesírási hibával, és/vagy látszik, hogy 2 óra alatt dobták össze, kerüld el.
Jó pár cégnél voltam már, de szerintem a [link] magasan a legjobb. Már 1-2 évvel ezelőtt is náluk voltam, most nyáron újraindultak, ugyanazzal az árral, de nagyobb tárhellyel, sebességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!