Az ilyen játékokba mint pl a Metin2 (privát szerver) miért kell hack-eket használni? (más ilyen fajta játékoknál is)
Én ddmt2-n játszok mert a sima metint utálom de nem ez a lényeg.
Mi értelme van annak hogy a kis 8-10 évesek különféle hack-eket használnak pl metin2-be olyat hogy 3-szor sebez egy olyan skill ami normális esetben csak 1-szer sebez.
Ez csak egy példa, de hallottam hogy más, hasonló online (letölthető) játékoknál is használnak hack-eket persze ha kiderül kitiltják őket.
De mi ebbe a jó? Semmi értelme ilyenekkel szenvedni arról nem is beszélve hogy végleg kitiltás jár érte.
Nektek van hasonló történetetek? Miért kell így tönkretenni a játékot?
(hozzáteszem és akkor a kis 8-10 éveseknek áll feljebb amikor feljelentik őket az adminoknál, vagy metin esetében a GM-eknél)
Bocs de szerintem ez nem a kérdés nem illik ide...
Ez nem is kérdés. Inkább panaszkodás.
"Bocs de szerintem ez nem a kérdés nem illik ide...
Ez nem is kérdés. Inkább panaszkodás."
Kérdés mert kérdőjel vann a végén és kérdőszó(Miért)
-.-
Tévedés. Egyszer sem csaltam, nem hackeltem. Sose. Használni sem tudnám ehhez nem értek.
Csak azokat az embereket nem értem akik ilyeneket használnak hogy mégis mire jó....
Kérdező nem neked mondtam!!! "-.-
Az 1.válaszolónak mondtam azt.Nem is feltéleleztem hogy csaló vagy.Én se használtam és nem is fogok hackelni,ja és amúgy én irtam azt a hosszú szöveget a csalókról/csalásról.
Jah bocsi akkor elnézést !:)
Én se csaltam sose.:D
amúgy ez hogy "kitiltani örökre a felhasználót" ezzel sajnos az a probléma hogy oké hogy kitiltják de pl másik e-mail címmel vagy másik nick-névvel újraregisztrál és ennyi. Sajnos pl a DDMT2 (metin2 privát szeró) is ilyen....jár a szája a sok 10-12 éves csaló kis p*csnek másokat szidnak hogy mások bénák stb de sír a szájuk ha kitiltják őket. Aztán a nagy része regisztrál újra és mint ha mi sem történt volna.
A legfőbb probléma az hogy ezzel a játékot és a normális játékosok kedvét cs*szi el, és ehhez hozzájön a menőző stílus ami felettébb idegesítő.
Sajnos :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!