Hogy tudnák pénzt keresni online, 17 évesen? Lehet az videószerkesztés, képszerkesztés, stb... Főleg fix jövedelem érdekelne, amiből biztosan tudok keresni.
Itthonról szeretnék pénzt keresni 17 évesen, iskola melett lehetőleg.
Nap 1-2 óra munkával, a munka lehet akármi, képszerkesztés, videószerkesztés (ezet szeretem csinálni, csak nem jöttem még rá hogy tudnák ezeből pénzt keresni).
YouTube-on is probálkoztam feltölteni érdekes, minőségi videókat de az nagyon sok idő lenne, hogy abból pénzt jöjjön. Nekem lehetőleg gyorsan kéne pénzt keresnem.
Pénzt keresi, gyorsan egyszerűen, otthonról bárkinek, bármi szaktudás nélkül 1-2 óra munkával. Na ilyen csak a mesében van. Aki ilyennel hiteget az hazudik, át akar verni.
Jobb ha ezt megjegyzed, mert nagyon sok szélhámos keresi prédának a hozzád hasonló embereket.
Ha lány vagy akkor kiteszel egy piros lámpát az utcára néző ablakodba... ;P
Vagy IP kamera + fizetős weblap realtime exkluzív tartalommal. :)
esetleg ha szépen tudsz rajzolni, akkor patreon meg még egyéb helyeken kérhetsz pénzt
de a rajzolás sok idő és szép mennyiség kell ahhoz, hogy betörjön az ember
bár sok helyen megkövetelik a 18-at
Lehet kicsit félreérthető voltam, ha az jött le hogy én zéró munkával akarok sok pénzt keresni. Én sokszor szoktam képet szerkeszteni vagy videót vágni például, ebben a 2 dologban jó vagyok, főleg az utóbbiban. És ilyenekre gondoltam, hogy például valakinek/valahol lehet-e vállalni ilyen munkákat, jó áron. Mert tudok helyeket ahol nagyon sokan vállalnak ilyeneket nagyon olcsón, de én képes vagyok sokat dolgozni egy adott dologgal, ha úgy van. De a kevés szabadídőm miatt ez több időt vesz igénybe, és mivel én a minőségre törekszem, ezért fix összeget várnák el, fix embertől/oldaltól. Nem kérdőívekre meg ilyen hülyeségekre gondoltam, amikor ezt a kérdést kiirtam.
Esetleg ha ezután van valakinek egyéb ötlete, szivesen meghallgatom! :)
upwork.com
itt vannak video szerkesztesi allasok meg kb minden, csak tudj angolul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!