Milyen monitort ajánlanátok játékhoz/képszerkesztéshez/videószerkesztéshez? (többi lent)
A mostani monitorom kezdi magát megadni, ezért gondoltam beruházok egyre(lehetőleg 50k alatt), és azért kérem a segítségeteket mert nem nagyon értek a monitorokhoz.
1920x1080-as 60Hz-es ips monitort keresek, ami fontos hogy a színek legyenek nagyon jók.
Egyet találtam, de nem tudom jó lenne-e: [link]
Ha még tudtok monitorokat amik beváltak, azok érdekelnének.
Köszi előre is :)
Hát nem nonstop szerkesztek, és egyenlőre csak hobbi, de aszíneket csak azért emeltem ki mert ugye photoshopban nem mindegy, és igen ugye dslr kamerával fotózok.
21:9-esre tudnál mondani egy konrkét modellt ?
Szerintem 21:9-est nem fogsz kapni ilyen árban, értelmeset.
Még a 29"-os 21:9-es monitor is nagyon kicsi magasságra. Ha játszanál is esetleg, kevés játék támogatja azt a képarányt.
Szép színekkel és tűéles képpel, munkára is megfelelővel talán a Dell dolgozik. Igaz, a monitorjaik picit túlárazottak. Nekem személy szerint 2db Dell monitorom van. Azért döntöttem mellettük, mert a személyes megtekintések után ezeknek a képét találtam a legszebbnek. Nekem ilyen monitorom van: [link]
De talán ezekkel sem jársz rosszul:
Valamennyi LG monitorral a 40-50 ezres árkategóriában szintén nem nyúlhatsz mellé.
#3 vagyok.
A korábbi válaszomat kiegészítve, szerintem célszerű volna a monitor írott paraméterein felül egy boltban személyesen is meggyőződnöd a képminőségről. Talán nem tetszik, vagy nem olyan, mint képzelted. Egyszerűbb vásárlás előtt megnézni, mint utólag bajlódni a visszaküldéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!