Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alább belinkelt PC szerinte...

Az alább belinkelt PC szerintetek meg fog felelni videószerkesztéshez?

Figyelt kérdés

4K-s videót is szeretnék vele szerkeszteni. Ha van jobb ötletetek hasonló árért, minden megoldás érdekel!

[link]

2016. máj. 28. 21:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

£900? Nagyon rossz üzlet.

800-ból ilyet tudtam összehozni, viszont minden szempontból jobb:

[link]

900-ból egy GTX970 is belefér.

2016. máj. 28. 21:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá, hogy összerakjak egy gépet, de sajnos már nem ismerem a mai alkatrészeket. A legnagyobb bajom ezzel, hogy fogalmam sincs, mi kell egy jó gépbe videószerkesztéshez. És ha összeraknék egyet azt néztem, hogy van 16 giga memóriám, egy új, 900 wattos tápom, optikai meghajtóm is és ház sem kellene, na meg vinyóm is van bőven. Oprendszer sem feltétel, vagyis még jobbat ki lehet hozni 900-ból ha jól gondolom. Egyébként mire kell figyelni a hardvereknél videószerkesztéshez?
2016. máj. 28. 22:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy videoszerkesztés? Mit fogsz csinálni? És másra is fogod használni?
2016. máj. 28. 22:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Adobe premier pro és adobe after effects programokat használnám elsősorban. Játszani nemigen játszom, ezeken kívül pedig csak irodai programok.
2016. máj. 28. 22:59
 5/12 anonim ***** válasza:

Akkor jól raktam össze. Beleraktam még egy SSD-t is, hogy általános felhasználásra ideális legyen:

[link]

Leginkább a processzor számít (i7-6700), de jó, ha van elég ram, modern videokártya vagy gyors merevlemez/ssd. Általános felhasználásra pedig figyelembe kell venni, hogy elég halk, stabil legyen a gép (jó minőségű ventilátorok, tápegység stb). Meg persze, hogy legyen egy gyors SSD, ami otthoni gépeket a legjobban gyorsítja.

Na most hogy milyen komponenseid vannak, amit újra fel akarsz használni? Jelentősen spórolhatunk a költségeken.

2016. máj. 28. 23:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem megtartanám a házat, a tápot (900 watt), a ram-ot (16 giga), az optikai meghajtót, az oprendszert is megoldom. Ezen kívül merevlemezem is van amit második meghajtónak tartanék meg (3tb). Viszont fő meghajtónak valami tényleg gyors kellene. Talán ram-ot tennék még bele többet, de akkor kiesne az ami megvan.
2016. máj. 28. 23:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Pontos típusokat írj légyszíves, mert senkit nem érdekel, hogy mekkora teljesítményű a tápegység, ha a konfiguráció 300W-t sem vesz fel. Vagy hiába írod le, hogy 16GB ramod van, ha csak ddr3-as, akkor nem fog belemenni egy ddr4-t fogadó lapba például. Aztán a ház sem mindegy, hogy milyen szabványú, egy eATX lapot egy mATX házba beletuszkolni nem igazán lehet. És így tovább.

Tehát pontos típusokat.

2016. máj. 28. 23:30
 8/12 A kérdező kommentje:

A memória:

16GB (4x4GB) DDR3 for AMD, Intel Dual processors and upcoming 2nd Generation Intel Core platforms

1600MHz

9-9-9-24 latency

Vengeance heat spreader for styling and performance

Intel XMP (Extreme Memory Profile) Support

Limited Lifetime Warranty

Format: DIMM

Pin Out: 240 Pin

Voltage: 1.5V

Táp: ACE A-850BR

A ház egy DTK ház, VE02BS, micro ATX.

Ha jobb bármit lecserélni, akkor az sem gond.

2016. máj. 28. 23:54
 9/12 anonim ***** válasza:

A tápegység nem teljesíti az atx szabványt, veszélyesnek minősül. A ház eléggé budget, nem igazán spórolunk vele, csak árt a gépnek, ha nem tudnak normálisan szellőzni az alkatrészek. Memória pedig ddr3, azt meg lehet tartani, csak akkor előző generációjú processzor - alaplap kombinációt írok:

[link]

Így megspóroltunk ~£64-t, miközben a teljesítmény nem változott jelentősen.

2016. máj. 29. 00:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Ja meg a dvdírót és oprendszert megoldod, akkor így:

[link]

2016. máj. 29. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!