Az alább belinkelt PC szerintetek meg fog felelni videószerkesztéshez?
4K-s videót is szeretnék vele szerkeszteni. Ha van jobb ötletetek hasonló árért, minden megoldás érdekel!
£900? Nagyon rossz üzlet.
800-ból ilyet tudtam összehozni, viszont minden szempontból jobb:
900-ból egy GTX970 is belefér.
Akkor jól raktam össze. Beleraktam még egy SSD-t is, hogy általános felhasználásra ideális legyen:
Leginkább a processzor számít (i7-6700), de jó, ha van elég ram, modern videokártya vagy gyors merevlemez/ssd. Általános felhasználásra pedig figyelembe kell venni, hogy elég halk, stabil legyen a gép (jó minőségű ventilátorok, tápegység stb). Meg persze, hogy legyen egy gyors SSD, ami otthoni gépeket a legjobban gyorsítja.
Na most hogy milyen komponenseid vannak, amit újra fel akarsz használni? Jelentősen spórolhatunk a költségeken.
Pontos típusokat írj légyszíves, mert senkit nem érdekel, hogy mekkora teljesítményű a tápegység, ha a konfiguráció 300W-t sem vesz fel. Vagy hiába írod le, hogy 16GB ramod van, ha csak ddr3-as, akkor nem fog belemenni egy ddr4-t fogadó lapba például. Aztán a ház sem mindegy, hogy milyen szabványú, egy eATX lapot egy mATX házba beletuszkolni nem igazán lehet. És így tovább.
Tehát pontos típusokat.
A memória:
16GB (4x4GB) DDR3 for AMD, Intel Dual processors and upcoming 2nd Generation Intel Core platforms
1600MHz
9-9-9-24 latency
Vengeance heat spreader for styling and performance
Intel XMP (Extreme Memory Profile) Support
Limited Lifetime Warranty
Format: DIMM
Pin Out: 240 Pin
Voltage: 1.5V
Táp: ACE A-850BR
A ház egy DTK ház, VE02BS, micro ATX.
Ha jobb bármit lecserélni, akkor az sem gond.
A tápegység nem teljesíti az atx szabványt, veszélyesnek minősül. A ház eléggé budget, nem igazán spórolunk vele, csak árt a gépnek, ha nem tudnak normálisan szellőzni az alkatrészek. Memória pedig ddr3, azt meg lehet tartani, csak akkor előző generációjú processzor - alaplap kombinációt írok:
Így megspóroltunk ~£64-t, miközben a teljesítmény nem változott jelentősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!