Mennyire lehet manapság megélni magánvállalkózó grafikus designereknek illetve "videószerkesztéshez értőknek"?
Figyelt kérdés
(Videó szerkesztés alatt nem az egyszerű vágásra gondolok hanem a komplikált effectek & mozgó grafikák és 3D-s alakzatok készítését / animálását értem)
Azt tudom hogy a jó portfólió sokat számít.
Ezen a területen mennyire van szükség diplomára?
2016. márc. 23. 20:17
1/3 anonim válasza:
Ha találsz egy céget, akiknek be tudsz dolgozni, nem fogják nézni a diplomádat, csak azt, hogy meg tudod-e oldani a kínjaikat, és elég olcsó (meg gyors) vagy-e.
Szerintem elég széles igény van erre, fizetőképesség talán már kevésbé, de nem reménytelen. Csak kell hozzá ismeretség, ajánlás, referenciamunka.
2/3 anonim válasza:
Diplomara semmi szukseg, portfolio alapjan dontenek majd. Debrecenben amugy komoly hiany van grafikusbol, enbis kerestem alkalmi arculattervezesre embert el sem jutottunk a penzig mert senki nem jelentkezett..
3/3 anonim válasza:
Diploma nem mindenhez kell, ehhez sem. Vannak face en grafikus csoportok, ott eleg sokan nyomjak egyedul az ipart. Szoval ezek szerint meg. Keress ilyen csoportokat, biztos segitenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!