Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az alábbi linkeken lévő...

Az alábbi linkeken lévő notebook-ok közül melyiket választanátok, ha fontos a videószerkesztés, képszerkesztés, játék?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. jún. 7. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az Acer a nyerő ezek közül. Legalábbis én azt választanám.
2018. jún. 8. 02:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod.

Eddig Dell párti voltam, de én is elgondolkodtam az Acer lészüléken. Bár az optikai meghajtó azért hiányzik belőle, meg hát kap hideget meleget, mint az összes többi. (:

2018. jún. 8. 08:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem Asusom van lassan 4 éve, nem egy mai gyerek már, de még mindig megtudok vele csinálni sok dolgot After Effectsben vagy Photoshopban, köszönhetően a 8 gb ramnak. Ez beépített aksis, amit le is szóltak a haverok, hogy majd jól tönkre megy stb, de a mai napig is 1,5-2 órát simán bír aktív netezéssel, ami egy ilyen idős laptoptól azért nagy szám. Egyedüli hibája a gyári töltője, mert ilyen nagy kocka, vékony vezetékkel, amin nem volt törés mentesítő, így el is tört szépen... De jó hír hogy 4-5000 ért lehet venni normálisat is, ha megadja magát. Nem tudom mennyire akarsz komolyan foglalkozni vele, de szerintem érdemesebb vagy az Acert, vagy az Asust megvenni, ha van rá pénzed, így legalább lesz hosszútávra egy megbízható géped.
2018. jún. 8. 14:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. (;
2018. jún. 12. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!