Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen notebookot, laptopot...

Milyen notebookot, laptopot vegyek?

Figyelt kérdés

Kérdésem az lenne hogy milyen notebookot tudnék venni, (milyet ajánlanátok) max 130.000 körül, igazából szeretném ha gyors is lenne pár játék fusson rajta, de ami a legfontosabb hogy képet és videót szerkeszteni zökkenőmentesen lehessen rajta, photoshop cc vagy cs6, meg sony vegas vagy a adobe premier elfusson rajta rendesen amennyire lehet. De inkább képszerkesztésre, így a monitornak is a lehető legjobbnak kellene lenni amennyire ez lehet. Tudnátok ennyiért ajánlani valamit,

Köszönöm előre is!

2015. máj. 2. 00:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ennyiért nem kapsz olyat, amin játékok is elfutnak, van benne elég ram, hogy nagyobb fájlokat szerkessz és a kijelzője is jó.
2015. máj. 2. 00:13
 2/12 anonim ***** válasza:

Esetleg valami ilyesmi. Ha kérsz bele +4gb ramot, akkor bruttó 136ezer.

[link]

2015. máj. 2. 00:21
 3/12 anonim ***** válasza:

Heló!

Ennyiért tényleg cska videóvágás maradhat neked. PL. After Effects alatt besírna a gép, de lehet, hogy még a premier pro is - ha nagyon sok anynaggal dolgozol megríkatná a masinádat.

Inkább ennyiért egy asztali gép, vagy dobj hozzá még kb 40000-et. hordozható masinák esetében is van egy mininmum, amit "muszáj" rááldozni, hogy megfleelőt kapj. Ez kb a 180000ft-os határ.

2015. máj. 2. 00:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen értem, a játék igazából nem is fontos, az megy az asztalin de a képszerkesztés része a fontos számomra, én is a lenovo z50 es szériát néztem csak nem a 70eset hanem a 75 öset bár jelentős kükülönbséget nem igazán láttam.csak a processzor az egyikben inteles a másikban amd-s.Még azért várom a javaslatokat! :) és köszön az eddigi kommenteket!
2015. máj. 2. 00:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Az asztali gépem az kis erőmű el is tudtam végezni eddig rajta mindent csak most továbbtanulás meg minden jön és így azt nem akarom magammal cipelni, fotózással foglalkozom, már komolyabban így fontos lenne ha nem kellene hazajárnom képetszerkeszteni hanem helyben tudnám végezn, mármint koliban. Remélem értitek, tehát nem kell olyan erős gép amivel egész videóklippet vágok full hd ban csak, csak azért mégse adja meg magát egy komolyabb képszerkesztésnél,
2015. máj. 2. 00:53
 6/12 A kérdező kommentje:
A processzor, a ram, és a kijelző minősége lenne az ami igazán fontos nomeg a videókártya de szerintem elég hozzá egy alaplapi is.
2015. máj. 2. 00:55
 7/12 BM-Striker ***** válasza:
130 körül ne várj se jó kijelzőt, se erős processzort.
2015. máj. 2. 04:02
 8/12 donfetibo ***** válasza:

Neked szerintem ami kell minimum ez lenne:

[link]

2015. máj. 2. 04:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Asztali PC nem lenne jobb?

Tényleg fontos a hordozhatóság?

2015. máj. 2. 05:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát, elég fontos lenne mert a koli szoba így is elég szűkös lesz, meg egy asztali pcm már van, azt el is vihetném de hely nem lenne neki, így maradna a notebook.
2015. máj. 2. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!