Facebookon nem tudom több embernek elküldeni ugyanazt az üzenetet, mi a probléma, és hogyan küszöbölhetem ki?
Figyelt kérdés
A munkámmal kapcsolatban írok az ismerőseimnek facebookon egy sablon üzenetet, átmásoltam, és mindenkinek külön-külön beillesztem. Most az a probléma állt elő, hogy kb. az ismerőseim felének tudtam elküldeni, azóta valamiért a többieknek nem küldi el. Elértem valami limitet? Sürgős lenne gyors megoldást találni a problémára, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Ha a továbbításra megyek rá, úgysem engedi.2021. nov. 27. 11:42
1/2 anonim válasza:
A spamvédelem lehet az oka, hogy ne lehessen mások tömegesen ilyen levelekkel zaklatni. Ennek lehet mennyiségi és időbeli korlátja is, például rövid időn belül vagy X embernél többnek egyszerre nem tudsz egy időtartamon túl üzenni, mert le fog tiltani.
Nem fogod tudni kijátszani, sokkal valószínűbb hogy minél aktívabban csinálod, úgy fognak a tiltási idők is megnőni, vagy pedig véglegesen elveszik az üzenetküldés lehetőségét a fióknak.
2/2 anonim válasza:
tipikus spammelés amit csinálsz, ezért korlátozta a fb (vigyázz vele, mert az ilyenből fiók letiltás is lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!