Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A tabletem nem játssza le...

A tabletem nem játssza le azokat a filmeket, amiket eddig lejátszott. Miért? Hogyan küszöbölhető ki a probléma?

Figyelt kérdés

Neten több ilyen kérdés is van, elolvastam az ott tanácsoltakat, de nem jutottam előrébb.

Volt, aki a memóriakártyát okolta, volt, aki a romot és romfrissítést javasolt...

Létezik már egyetemleges megoldás erre a problémára? Nektek volt ilyen? Hogy oldottátok meg?

2014. nov. 27. 10:12
 1/4 Kovács János Szal. ***** válasza:

Milyen médialejátszó szoftvert használsz? Milyen fájlokat próbálsz lejátszani? Milyen verziójú Android van a tableten és mikor frissítetted utoljára (összefüghet a problémáddal)?

Milyen tableted van (hardveres képességei az érdekesek).

2014. nov. 27. 11:29
 2/4 A kérdező kommentje:

MX player-t használok, naprakész,

Mp4-et, avi-t, Flv-t, MKV-t néztem rajta eddig, most pedig nem tudja lejátszani, amit már egyszer le tudott,

Android verziója: 4.4.2.

hogy mikor frissült utoljára azt nem tudom, hol lehet megnézni?

A tablet egy samsung galaxy tab 3 GT-P5210.

Az android frissítésnek most utánanézek, nem vagyok benne biztos, hogy minden frissítés telepítve lett, mert ez közös családi eszköz, anyum általában kinyomja ezeket, mert nem tudja, mik azok...

2014. nov. 27. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak MxPlayerben elállítottak valamit, tedd szoftveres kódolásra első kőrben
2014. nov. 27. 12:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Végül nem tudtam megoldani egyik módszerrel sem. Telepítettünk egy másik lejátszót, az simán lejátszik bármit.

Köszönöm a segítséget!

2014. dec. 2. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!