Messangeren titkos beszélgetés?
Hogy tudok rajonni hogy párom titkos beszélgetést folytat e valakivel?
Tudom az csak a 2 telefon közti kulccsal működik.
Mondjuk arra gondoltam hogy kepernyozarnal ha ugye gombot nyomok a telefonján akkor kiirja? Vagy bele kell ahhoz menni a Messangerebe hogy lássam?
Vagy hogy megy ez? Mindig valami kódot kell beutni nekik mint viberen hogy megjelenjen az uzenet??
Nagyon jó.
Hát ez így szuper lesz.
Akkor hogy lehet így valakit lebuktatni?
Sehogy.
én ha titkosan akarok beszélgetni alapból nem messengeren tenném, hanem direktbe olyan csatornára mennék át ami nem a gyakran használtam
mellette ugye 110%-osan figyelnék a biztonságra
alapból nem is jelez a rendszer, ha az illető ír, akár külön privát böngészőben nyitom meg (tehát nincs is telepítve alkalmazás rá, vagy direktbe "kamu alkalmazás")
ja és próbálnám megbeszélni a párommal, ha gyanítom valakivel titkosan beszélget és ha nem tudnék bízni benne inkább szakítanék, mint ezen rugóznék
nem jutnék el oda, hogy nyomozzak utána, vagy akár kém programokat telepítsek a telójára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!