Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, tapasztalatotok az Értsünk szót Párkapcsolati kártyákról?
Mi használtuk. Nekem az a véleményem, tapasztalatom, hogy olyan kapcsolatokban, ahol tabukat kell döntögetni, vagy a felek nehezen indítanak el egy mélyebb beszélgetést, vagy nem mernek érzelmek beszélni, stb., ott ezek jó beszélgetésindítók, és segíthetnek. Meg talán ott is, ahol annyira belefásultak a szürke hétköznapokba, hogy elfelejtettek beszélgetni.
Viszont ott, ahol a kommunikáció gördülékeny, a felek érzelmekről, emlékekről, szexualitásról könnyedén és gyakran beszélgetnek, ott nem igazán ad újat. Legalábbis nekem csalódás volt ebből a szempontból, mert alig találtunk olyan kérdést, ami valamilyen formában ne jött volna elő.
Köszönöm szépen a válaszokat!
2# itt nem egyik vagy másik féllel van baj, hanem annyira elnyomnak a hétköznapi dolgok mindkettőnket, hogy ritkán jut egymásra megbeszélős idő, és általában csak az aktuálisan felmerülő probléma kerül kivesézésre. Mindig mindent jól meg tudunk beszélni, de gondoltam, sok összezördülés megelőzhető lenne, ha már előtte szóba kerülnek olyan dolgok, amik eddig nem, és jobban megismerjük a másik nézőpontját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!