Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Mit szólnátok egy ilyen leszólításhoz? 23/F
Figyelt kérdés
Oda mennék hozzád, és megkérdezném a neved. Majd te nyílván csak a keresztnevedet mondanád. De én mondanám, hogy a teljes nevedet mond.
Ez jó kezdés?
2021. nov. 5. 15:26
1/28 anonim válasza:
Fura lenne, nem érteném miért akar igazoltatni. Azt gondolnám, egy a sok futóbolond közül.
2/28 anonim válasza:
Igen, ettől annyira elalélnék,hogy csak annyit kérdeznék: "nálad vagy nálam?"
3/28 anonim válasza:
"Oda mennék hozzád, és megkérdezném a neved. Majd te nyílván csak a keresztnevedet mondanád."
Nyilván ignorálnálak, és nem mondanék semmit.
És nem, a parancsolgatás nem jó kezdés semmilyen kapcsolatban.
4/28 anonim válasza:
Csakhogy én nem a nevemet mondanám válaszul, hanem azt, hogy "közöd?"
5/28 anonim válasza:
Ööö én ilyen helyzetbe néznék rád, mert nem tudnám mit akarsz.
Javítsd még! Pl. Ezzel. Odajössz és bemutatkozol a teljes neveden és jelzed hogy ismerkednél, és megkérdezed a nevem.
Természetesen a szimpátia szükséges feltétel.
6/28 anonim válasza:
Nyilván nem mondanék semmit, a keresztnevemet sem. Elhajtanálak a fenébe!
7/28 anonim válasza:
Én a keresztnevem se mondanám el, miért tenném?
22/L
8/28 anonim válasza:
Ha szimpatikus lennél ilyen fellépéssel, amit te írtál, akkor is csak néznék és tovább battyognék. Szóval ha nem letámadod a másikat, hogy mi a neved huuu, akkor mindjárt barátságosabb.
9/28 anonim válasza:
szanalmas, tolakodo, fantaziatlan. miutan a vezetknevem kerdezned, otthagynalak a francba.
10/28 anonim válasza:
Azt hinném, valami Stop Soros kampányhoz gyűjtesz szignókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!