Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Összeraktam egy gépet magamnak...

Összeraktam egy gépet magamnak amit futár hozna le. De félek hogy dobálni fogják és baja lesz, például megroppan a gépház. Melyik futárszolgálat kézbesít házhoz "normálisan"? Vagy ez épp futárfüggő, hogy ki dobálja a csomagot és ki nem?

Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik futárszolgálat dobálja, az alkatrészeket is előtte, amikor még nincsenek összerakva. A bolt felelőssége, hogy rendesen becsomagolja a kész számítógépet, ezt meg is szokták tenni. Ne aggódj, nem lesz semmi baja.
2021. nov. 19. 14:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszok!!
2021. nov. 19. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert mig kínából ideér hímes tojásként kezelik?? A futár nem tudja annyira dobálni
2021. nov. 19. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az egyes alkatrészek original a dobozukban dobálás-állóan vannak becsomagolva. Én ezért rakok mondent magam össze.

Összerekott gépet akárhogy csomagolják dobálás hatására kilazulnak a csatlakozások, a cpu-hűtő kiszakítja a cpu-t, videokártya kilazulhat dobálás hatására.. :(

(főleg ha a kerítés fölött dobják be az udvarra a dobozt)

2021. nov. 19. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!