Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy egy webolda...

Miért van az, hogy egy weboldalról visszaigazolják ,hogy átadták a futárnak a csomagot, de a futárszolgálatnak se híre se hamva?

Figyelt kérdés

Múlt hét kedden írtak a bolttól, hogy a hétfőn leadott rendelést átadták a futárnak.

Aztán még a mai nap sem (egy héttel később) írnak vagy hívnak a gls-től.

Pedig a gls működik, tegnap járt már a szomszédnál. Se egy visszaigazoló email, se egy "folyamatban" email, se semmi!.

Írtam a boltnak, azt mondták, hogy igen valóban átadták a csomagot a gls-nek. Írtam a gls-nek, de nem válaszolnak.

2020. jún. 15. 11:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ha a bolt átadta a GLS-nek, akkor feltehetőleg kapott csomagszámot.

Ezt felhasználva rákereshetsz a csomag státuszára:

* [link]

* [link]

illetőleg van telefonos ügyfélszolgálatuk:

* [link]

hívd fel őket és érdeklődj náluk.

2020. jún. 15. 11:36
 2/19 A kérdező kommentje:

De "nincs" csomagszám, mert semmilyen email nem érkezett a gls-től. És semmi mástól se..

Az ügyfélszolgálatot felhívtam egy gép hang vette föl, 3-mas gombbal kiválasztottam, hogy kérdésem /bejentésem van, ekkor felvette egy másik gépi hang, elmondtam, hogy mi a problem és mondta, hogy egy munkatársunk hamarosan átveszi. 45 percig ment a zene, aztán letettem.

2020. jún. 15. 12:06
 3/19 anonim ***** válasza:
A csomagszámot a bolt egyből megkapja a futártól, ha nincs csomagszám nem lett átadva. Hívogasd a boltot.
2020. jún. 15. 12:12
 4/19 A kérdező kommentje:
van egy azonosító, de az nem a gls-nek az azonosítója
2020. jún. 15. 12:19
 5/19 A kérdező kommentje:
és nem jó, ha beírom a gls csomagkeresőbe. Azt írja ki, h hibás a csomagszám.
2020. jún. 15. 12:20
 6/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek ITGuy-al: ha átadták a GLS-nek kapniuk kellett volna csomagszámot - ez minden szolgáltatásukhoz:

* [link]

* [link]

* [link]

* [link]

* [link]

"csomag nyomon követés" - jár.

2020. jún. 15. 12:26
 7/19 A kérdező kommentje:

De mondom!!! nem jött semmilyen levél a gls től. se a spambe se sehova..

visszaigazoló email jött a bolttól, hogy megrendelés elküldve. A mai nap folyamán a csomagot átadjuk a futárszolgálatnak. Ezután a GLS fogja értesíteni Önt a csomag státuszáról.

Ehhez járt egy azonosító, de a gls csomagkövetője hibát talál benne. egyébként 3 számmal röbidebb, mitn a gls-é, szal sztem nem az...

2020. jún. 15. 12:30
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Szopat a bolt
2020. jún. 15. 12:36
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ott a bolt sumákol valamit.

Ha tényleg átadták a GLS-nek, akkor:

1. a GLS ki fog téged értesíteni (ha jó elérhetőséget adtál meg), amiben szerepel a csomagszám

2. nekik is meg kellett volna kapniuk a csomagszámot

2020. jún. 15. 12:37
 10/19 anonim ***** válasza:
51%
Nem lehet, hogy esetleg a bolt még csak saját magának szerzi be a terméket külső raktárból, és arról kaptál e-mailt? Aztán majd ha ők megkapják, akkor tudják neked küldeni, amiről a GLS biztosan küld neked is értesítést.
2020. jún. 15. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!