Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy egy webolda...

Miért van az, hogy egy weboldalról visszaigazolják ,hogy átadták a futárnak a csomagot, de a futárszolgálatnak se híre se hamva?

Figyelt kérdés

Múlt hét kedden írtak a bolttól, hogy a hétfőn leadott rendelést átadták a futárnak.

Aztán még a mai nap sem (egy héttel később) írnak vagy hívnak a gls-től.

Pedig a gls működik, tegnap járt már a szomszédnál. Se egy visszaigazoló email, se egy "folyamatban" email, se semmi!.

Írtam a boltnak, azt mondták, hogy igen valóban átadták a csomagot a gls-nek. Írtam a gls-nek, de nem válaszolnak.

2020. jún. 15. 11:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Ha még ötször leírjuk, hogy a bolttal beszélj, akkor még háromszor leírod, hogy nem jó a tracking kód és azután beszélsz velük?
2020. jún. 15. 13:25
 12/19 A kérdező kommentje:

Mivel máshonnan már rendeltem úgy, hogy gls-el küldték, így tudom, hogy egyből kell egy noreply emailt kapnom.

Most telfonáltam a boltnak, személesen is elmondták, hogy múlt héten pénteken átadták a futárnak.

2020. jún. 15. 13:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

GLS-sel eddig még nem voltak rossz tapasztalataim. Már csak ebből kiindulva is valószínűleg a bolt hazudik.

Múlt péntek óta ez az első munkanap, ennyi belefér.

2020. jún. 15. 13:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha átadták a futárnak, a bolt is kapott a GLS-től azonosító számot. Ha boltos lennék, utána néznék én is, hogy akkor mi van vele, vagy neked elmondanám a számot. De nyilván nem minden boltos ilyen, szóval akkor kérd el tőlük az azonosítót, aztán azzal lehet keresni a GLS-t.
2020. jún. 15. 13:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor csak a bolt sunnyogott, kedden azt írták, hogy átadják a futárnak, majd a csomag egy időalagútba került és csak pénteken került a futárhoz :)
2020. jún. 15. 16:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Bár az tény, hogy pénteken kapnod kellett volna levelet. Én általában már akkor kapok a GLS-től, ha a bolt megrendeli a futárt, pedig nem is feltétlenül tudják aznap felvenni a csomagot.
2020. jún. 15. 16:09
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen ez is furcsa volt. az esetek 99.999%-ában a megrendelt futár másnapra jön. Aztán a futár is másnapra szállít, tahát megrendelés utáni 2. napon szokott jönni a csomag..
2020. jún. 15. 17:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyébként melyik boltról van szó?
2020. jún. 15. 19:08
 19/19 A kérdező kommentje:
tereptarka :) 2 pár sétabotról és 3 hátizsákról van szó. 73e Ft összegben, szóval nem ilyen 1-2e Ft-os tétel szóval nekik megéri minél hamarabb kezelni a rendelést..
2020. jún. 15. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!