Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valami proxy miatt nincs...

Valami proxy miatt nincs internet?

Figyelt kérdés

A laptopomon egyedül a mozilla firefoxban tudok böngészni ha chrome vagy edge-et probálok akkor valami proxy cucc miatt nem tölt be semmi illetve az internetet igénylő appok online funkciói sem működnek pl lightshot nevű képernyő kép készítő nem tudja feltölteni a saját oldalára a képernyő képet vagy a wordbe az a kész munkát nem tudom onedriveba menteni meg kb semmilyen szinkronizálás nem működik meg egy böngésző sem a mozzilát ki véve.

Mi lehet a gond? Az utóbbi pár napban kezdte el csinálni és egész biztosan nem nyomtam el semmit rajta.

Csináltam 2 képet a hiba üzenetről:

[link]

[link]

2021. okt. 23. 23:54
 1/2 anonim ***** válasza:

és ezt így a semmi infóból ki a rosseb fogja tudni megmondani? :D

mehetne kb. az ezo rovatba

2021. okt. 24. 03:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Utána néztél, hogy valami "idegen test" nem állított-e be a gépen proxy-t?

tálca keresőbe: internetbeállítások > enter > kapcsolatok fül > helyi hálózati beállítások > proxy > pipa ki > OK > alkalmaz > OK

lásd: [link]

Ha be volt pipálva és nem te csináltad, akkor fuss neki egy teljes víruskeresésnek a használt antivírus szoftvereddel, majd utána a Malwarebytessal [link] is ugyanúgy.

2021. okt. 24. 11:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!