Valami proxy miatt nincs internet?
A laptopomon egyedül a mozilla firefoxban tudok böngészni ha chrome vagy edge-et probálok akkor valami proxy cucc miatt nem tölt be semmi illetve az internetet igénylő appok online funkciói sem működnek pl lightshot nevű képernyő kép készítő nem tudja feltölteni a saját oldalára a képernyő képet vagy a wordbe az a kész munkát nem tudom onedriveba menteni meg kb semmilyen szinkronizálás nem működik meg egy böngésző sem a mozzilát ki véve.
Mi lehet a gond? Az utóbbi pár napban kezdte el csinálni és egész biztosan nem nyomtam el semmit rajta.
Csináltam 2 képet a hiba üzenetről:
és ezt így a semmi infóból ki a rosseb fogja tudni megmondani? :D
mehetne kb. az ezo rovatba
Utána néztél, hogy valami "idegen test" nem állított-e be a gépen proxy-t?
tálca keresőbe: internetbeállítások > enter > kapcsolatok fül > helyi hálózati beállítások > proxy > pipa ki > OK > alkalmaz > OK
lásd: [link]
Ha be volt pipálva és nem te csináltad, akkor fuss neki egy teljes víruskeresésnek a használt antivírus szoftvereddel, majd utána a Malwarebytessal [link] is ugyanúgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!