Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek sikerül megvenniük...

Szerintetek sikerül megvenniük(4iG)a DIGIT?

Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha az olcsóságuk rámegy, akkor kár érte. 50-es vagyok és mindenhol van lefedettség ahol járok, a legtöbb helyen beltéri is, eddig két plázában ment csak el a térerő, de mivel ott van wifi, azon keresztül megy. Eddig nem csalódtam, van egy vésztartalék vodás feltöltőkártya is a telefonomban, de eddig csak pihent a hálózaton, hozzá nem nyúltam.
2021. okt. 18. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, bezsákolják ezt is. :(
2021. okt. 18. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Már megvették. A kérdés, hogy mikor fogják teljesen tönbrevágni. Az ár miatt én kevésbé aggódok, inkább a szolgáltatás minősége és főleg szívatásmentessége miatt.

Mert sajnos nincs helyettük értelmes alternatíva.

2021. okt. 18. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Még nem, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogják...

Csúszhat a Digi felvásárlása 2021. október 4. [link]

A 4iG első embere szerint létrejön a Digi-üzlet 2021. szeptember 2. [link]

Irányítást szerezhet a 4iG az Antenna Hungáriában 2021. augusztus 25. [link]

A 4iG-é lett az Invitech 2021. szeptember 13. [link]

2021. okt. 18. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, akkor azért működik még mindig a digi.hu is a rendes formában. Mindegy, szerintem jövőre nézhetek új szolgáltató után... kivéve, hogy nincs normális. :(
2021. okt. 18. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!