Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért akadozik/töltöget a...

Miért akadozik/töltöget a film a TV-n amit az otthoni hálózaton keresztül osztottam meg a PC-mről?

Figyelt kérdés
Media Playeren keresztül megosztottam az okostévémmel azt a mappát amibe a filmeket tárolom. A film valamiért elkezdett töltögetni mintha csak Online néznénk egy weboldalon. A netkapcsolattal minden rendben, maxon jön a fel és le is. Mi lehet a probléma? (A megosztásnál szerintem minden jól van beállítva, eddig semmi probléma nem volt)

2021. okt. 17. 22:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Vezetékkel van bedugva a gép és a tévé is? Egy magas bitrátájú HD videó másképp nem fog átmenni, a wifi kevés neki. A netes videók agyon vannak tömörítve, azért nem akadnak, de a minősége is olyan.
2021. okt. 18. 00:06
 2/2 A kérdező kommentje:

A Pc kábellel, a Tv pedig wifin.

Eddig ilyen probléma nem volt.

Ugye a mappában több vedó fájl is van és azokra rápróbálva nem akadozott és van közte 1080p és 2160p is.

2021. okt. 18. 06:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!