Youtueb csatorna létrehozása, működtetése hogyan? Többi lent
Ha komolyabb tartalmat akarsz feltölteni, oda szerintem kevés a webkamera.
Ma már nagyjából az összes androidos telefon tud kíváló minőségben 1080p@24-30-60fps-sel rögzíteni ( legalább a harmada pedig 4K@30fps-ben), ezzel már önmagában egy minőségileg teljesen más videót tudsz felvenni.
Van egy rakás teljesen korrekt ingyenes videórögzítő app amikkel már sokkal több videóbeállítási lehetőséget kapsz a felvételhez ( egy fizetős Filmic Pro meg már ... ).
Gondolom azért telefonod csak van..
Ha nem csak a monitor előtt ülve akarsz dumálni akkor az is egy nagy előnye a telefonnak, hogy bármikor bárhova viheted egy olcsó tripoddal bárhol tudsz felvételeket csinálni és készíthetsz vele egy rakás vágóképet/b-roll-t vagy külön is rögzíthetsz vele olyan dolgokat amiket bemutatnál vagy beszélnél róluk..
Azért sok(talán legtöbb) esetben a telefonok mikrofonja is jobb minőségű felvételeket csinál, mint a laptopé egy külső mikrofon meg egyenesen kincset ér, de azoknak már azért van némi költségvonzata.
Én azt mondom, ha van legalább egy 1-2 éves közepes telefonod akkor pár ezer forint ráfoirdításával sokkal komolyabb minőségű anyagot tudsz csinálni, mint webkamerával..
A nagyobb megtekintési arányhoz nagyon fontos a cím választás. Egy jó cím sokkalta több megtekintést hozhat. De emellett az egyéni indexkép is szerepet játszik benne. Egyéni indexkép, azaz ne a videóból ragadjon ki egy "képsablont", hanem magadnak állíts be egy a témához illő képet. Persze ezt a képet előnyös saját magadnak megcsinálod és megszerkesztened. A videófeltöltésekor kulcskifejezéseket/szavakat is lehet megadni, a videó témája alapján. Ezek azok a szavak lesznek, amiket ha beírunk youtube-ba, akkor ezt veszi alapjául keresésnek.
(Az emberek a külső alapján ítélnek. Nekem pár száz feliratkozóm van, és az igényes, figyelemfelkeltő, indexképű és című videóknál, több ezer megtekintést értem el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!