Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube csatorna létrehozásába...

Youtube csatorna létrehozásában valaki segítene?

Figyelt kérdés
Lényeg csak annyi lenne, h szeretnék csatornát létrehozni, és kéne valaki aki nagyon ért a gépekhez, pl. vágás, zenét, film jelenetet, szöveget stb. ( én abszolút nem értek ezekhez). Ha valakit érdekel, írjon privátba, és megbeszéljük. :)

2016. júl. 13. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Tesó... Ha egy regisztrációt nem tudsz megcsinálni (főkérdés) és nem értesz a szerkeztéshez, akkor mi a jó büdös fenének akarsz te videókat csinálni?
2016. júl. 13. 15:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Oké, először is nem tesó, lány, másodszor, nem ért mindenki a számítógéphez, meg különben is bele lehet tanulni, miért kell kell ilyen durván válaszolni?
2016. júl. 13. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Regisztrációhoz elég egy Google fiók.

Vágás, zene, jelenet, szöveg: ezekhez videószerkeztőre van szükséged. Ezek többsége nagyon drága, bár két kattintásból be lehet szerezni őket ingyen (természetesen illegálisan, de nem fogják őket érdekelni, ha nem egy nagy cég vagy). Ingyenes a Movie Maker, ez a Microsoft saját (fapados) szerkeztője. Ha profi vidiket akarsz, akkor Sony Vegas videószerkeztésre, After Effects az effektekre, intrókra. Ha gondolkodsz profi 3D figurákra, esetleg mesét akarsz csinálni, akkor ott az ingyenes Blender.

Bocsi, hogy "durva" választ kaptál tőlem először. De ha most előtted lesz egy Sony Vegas kezelőfelület, sztem azt sem fogod tudni, hogy mi mire van. Perszehogy meg lehet tanulni, erre vannak a tutorialok.

2016. júl. 13. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Oké. Tegyük fel hogy létrehozod a csatornát.

Ki fogja a videókat készíteni ? Vagy erre kérsz meg valakit hogy segítsen ? Én értek hozzá, csináltam néhány százat már, de hogy mást kérjek meg a saját csatornám elindításához, az ki van csukva.

Mert a kérdésed erre irányul, hogy mivel te nem értesz hozzá, hát megkérsz valakit.

2016. júl. 13. 16:15
 5/9 Amarok Tonrar ***** válasza:
Nekem az nem tiszta, hogy az ötleten kívül, te mit adsz bele.
2016. júl. 13. 16:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk a technikai hátteret, plusz, ha jól fog menni, akkor a pénzen fele-fele arányban osztoznánk, szerintem így lenne korrekt.
2016. júl. 13. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:

4 éve csinálom, van vagy 400 videóm, és túl vagyok a 700 ezres megtekintésen, és 2,6 ezer felirtakozóm van.

Na így keresek havi 9-10 ezret. Ezt nem árt ha tudod, mielőtt dollár jelek röpködnek a szemed előtt ! :)

2016. júl. 13. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Még YT csatornád nincs is, nem ismered a felületét, a menűpontok tartalmát, a szabályokat (mert ezeket tanuld meg először) és már pénzt is akarsz keresni? Ennyire azért ne siess!
2016. júl. 14. 19:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Mielőtt csinálsz egy ilyen csatornát szerintem tanulj meg videókat szerkeszteni.Találj valami jó programot és gyakorolj.
2016. júl. 22. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!