Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan webshop aminél...

Van olyan webshop aminél összesített szállítás van?

Figyelt kérdés

Ha igen mi a címe/neve

Vagyis ha veszek 10 különféle dolgot akkor nem 10 szállítás hanem egy dobozba csomagolja egy szállítással!

Ledszallagot vennék meg pár hasonlót.

2021. okt. 15. 08:26
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, honnan rendeltél eddig, de ha én egy webshopban, egy rendelésben adtam le x db tételt, akkor az egy csomagban érkezett. Ebből egy kivétel volt eddig, amikor nem volt raktáron az egyik tétel, mert akkor kiküldték egyben az összes többit és az az egy jött később, de nem kellett külön díjat fizetnem a külön szállításért.
2021. okt. 15. 08:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Emag-ról ligtinhthebox, ebay, pepita, meg ilyen helyeken tegyél kosárba 2 másmilyen dolgot és 2 szállítást számít fel.
2021. okt. 15. 08:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Vennék gyertyát 360ft 1450ft-szállítással egy kosárban van a cipőfűző 75ft-ért és 990ft szállítás, az 435ft 2440ft szállítással!
2021. okt. 15. 08:33
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Emagról évekkel ezelőtt, egyetlen egyszer rendeltem, ott tényleg mindent külön csomagolnak.... Nyilván szana szét van a raktár és küldik onnan, ahol épp van. Én nem ilyen helyekről rendelek.
2021. okt. 15. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Ja, hát mondjuk, ahonnét én rendelek, ott nincs cipőfűző és ledsor is.
2021. okt. 15. 08:35
 6/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
73%

"Emag-ról ligtinhthebox, ebay, pepita, meg ilyen helyeken tegyél kosárba 2 másmilyen dolgot és 2 szállítást számít fel."

Az Emag nem csak webshop, hanem egy piactér is, ahol egy weboldalon több kereskedőtől vásárolhatsz termékeket. Az Emag addig nevezhető webshopnak, amíg csak olyan terméket rendelsz, amit az Emag forgalmaz (a termékeknél tudsz szűrni arra, hogy ki forgalmazza).

A Lighinthebox és az ebay eleve nem webshop, hanem csak a fentebb említett piactér. Ugyanilyan az Aliexpress, a Banggod, a Gearbest is (többek között). A pepitát nem ismerem.

Webshop pl az Edigital, Alza, Mall, Ipon, Aqua... Persze az tény, hogy nem feltétlen foglalkoznak cipőfűzőtől a LED-szalagig mindennel.

2021. okt. 15. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!