Aliexpress szállitással kapcsolatban segítség?
Figyelt kérdés
Elvileg már itt van pár hete.
Egy magyar csomagkövető szerint, kihozták már, és hagytak értesítőt. Egyik sem, mert pont itthon voltam... Felhivtam a postát már 2x is, de nincs semmi.
2021. júl. 12. 09:49
1/5 anonim válasza:
Oh kérlek, ez még valószínűleg ott figyel egy raktárban egy konténer mélyén, arra várva, hogy útra indítsák kis hazánk felé. (esetleg már úton van, de nem került kezelésre). Különben van több olyan csomagkövető oldal, ahol - esetenként - bővebb információval szolgálnak a cucc hollétéről, mint az Ali.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
De hivtam már őket, meg voltam bent másik csomag miatt is, és rákérdeztem. Az volt a válasz, ha csomag jön, értesitenek.
Amúgy ettől a kínai pasitől rendeltem már párat, mindig ideért 2-3 hét alatt.
2021. júl. 12. 10:39
4/5 anonim válasza:
Így viszont pontosan ezt [link] - azaz a saját nyilvántartó rendszerüket - kellene az orruk alá dugva személyesen asztalra csapni/reklamálni, nem pedig betelefonálgatni. Ha kell, kérd/ragaszkodj a vezetővel történő megbeszéléshez! Ott van percre pontosan mikor volt sikertelen a kézbesítés, előveszik a jelenléti ívet, és megkérdezik az akkori aktuális dolgozókat, hogy akkor mi is történt.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, az lesz. Nagyon fontos dolgot várok, és itt szórakoznak, hogy kihozták, meg minden.
Köszi a válaszokat.
2021. júl. 12. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!