Aliexpress - Másnál is késnek az apróbb csomagok? Elég fura dolgot tapasztalatok ezzel kapcsolatban.
Iszonyatosan lassú a történet az elmúlt egy hónapban.
A regisztrált, magyar postánál is nyomon követhető csomagok még csak-csak megérkeznek, de az apróságok abszolút nem.
Tudom, rengeteg a csomag, de Én nagyjából 10 apró csomagomnál egy elég fura dolgot vettem észre, leginkább a Cianiao, YanWen, SunYou típusú csomagoknál.
Rendeltem augusztus elején egy telefontokot, amire azt írta a nyomkövetésnél, hogy 08.18-án megérkezett a helyi postára és hamarosan kiszállítják. Nos, azóta konkrétan eltelt egy hónap (lassan már a 60 nap is lejár ez eladónak), és ma néztem, hogy 09.04-es dátummal ugyan azt írja ki, hogy megérkezett a helyi postára és majd kiszállítják... De mint írtam, ezt már 08.18-án is láttam és azóta nem történt semmi...
A többinél pedig nemes egyszerűséggel hetek óta abban a státuszban áll, hogy megérkezett 1 hónapja magyarországra, de azóta semmi...
A kérdés, hogy Ti is tapasztaljátok ezt? Tudom, hogy vissza adják a pénzt ha nem érkezik meg, de Én így még nem jártam, hogy ilyen sok csomag, ennyire el legyen akadva.
Bocsánat, igazából nem is helyi posta, hanem ez a pontos státusz:
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Ez idáig oké is, én is erre gondolok, hogy a rengeteg csomag miatt van ez így.
De vajon azt mi magyarázza, hogy 08.18-án is azt írta ki, amit 09.04-én? Ez valami "aktuális státusz frissítés" lenne, hogy maradjak nyugodtan, még mindig ott tart a csomag?! :D
Igen! Bár igazából hozzáteszem azt is, hogy egy 09.02-es dátummal pedig azt írja, hogy akkor érkezett meg a szállítás Magyarországra... :D
Ami persze szintén nem igaz, hiszen már jóval 08.18 előtt beérkezett egyébként. De ezeket az augusztusi adatokat már nem is lehet megkeresni, ezek eltűntek.
Egy kínai bizsunál jártam így, az értéke nem volt több 3000 Ft -nál, de a VÁM -on ragadt míg közben rendelt más csomag rég megérkezett.
Kaptam jegyzőkönyvet is végül, hogy felbontották értékbecslés céljából, mert olyan jó minőségű volt ránézésre. :-D
Jó, fél évig nagyjából úgy nézet ki mint ha valódi arany lenne, színre, megközelítőleg súlyra is. :-D
08.18 lekerült a gépről.
09.04 beérkező csomag regisztrálásra került.
Viszont ezután 2 héten belül már megszokott érkezni.
Közben ma megérkezett délután :)
Kíváncsi leszek a többire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!