Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Instagram kérdés! Mi a célja...

Instagram kérdés! Mi a célja egy szinte üres adatlapú vadidegen külföldi nőnek azzal, hogy bekövet?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok, van Instagram adatlapom, szokásos pasis képek, autók, kirándulások, szakmai képek, stb. És szinte minden nap jön egy-két újabb követőm, akik: Nők. Külföldiek. Vadidegenek. Legtöbbször nincs kint kép náluk, vagy csak néhány. A profilképük általában csinos, ha van kint egy-két kép, az eléggé erotikus, már amit az insta enged. Az adatlapjukon néhány link van elhelyezve, legtöbbször szexuális, erotikus vagy "exluzív" tartalomra célzó szöveggel. Én semmilyen vadidegen instás linkjét nem nyitom meg, de érdekelne, hogy más is jár-e így és mit tesz? Mit akarhat az ilyen nő? Valami pénzlehúzós fizetős szexoldalra terelni? Vagy csak én gondolom túl?

2021. okt. 12. 22:02
 1/3 A kérdező kommentje:
pl: [link]
2021. okt. 12. 22:03
 2/3 anonim válasza:

Bot.

A pénzedre pályázik. Ne dőlj be neki. Rengeteg ilyen van.

2021. okt. 12. 22:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, néha még engem is bekövetnek 😂😂 Véleményem szerint ezek szó szerint k***ák. Férfiaktól szerintem nyílván pénzt akarnak szolgáltatásért cserébe, de hogy tőlem mit akarhatnak, az előttem is rejtély... 🤷‍♀️ ezért mindig törlöm őket...
2021. okt. 19. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!