A Jövőre érkező HBO MAX és disney+ elrajtolás veszélyeztetni fogja az Ncore és a mozikat?
17 Na csak megtudtuk, mi nyomja azt az érzékeny szívedet. :D
Amúgy csak szólok, hogyha írsz a staffnak és leírod neki ezeket a dolgokat, jó eséllyel visszakapod a fiókodat.
Csak ne sírj már nekünk mert szekunderszégyenérzetünk van miattad. xd
Userek száma bőven 700 ezer felett van.
Kíváncsiságból én is megnéztem mennyien seedelnek egy népszerű filmet. Most épp a Halálom iramban 9-et 3 ezren seedelik. Kicsit messze esik a 300-tol.
A holnap háborúját júliusban töltötték fel. Jelenleg is több mint ezer ember tölti le.
Abban igazad lehet hogy régebben jóval nagyobb volt az aktivitás. Abban is hogy sokan inkább áttértek a streaming szolgáltatásokra köztük én is. Viszont kicsit túlzó az hogy alig 500 ezer ember lenne és alig 300-an seedelnek egy népszerű torrentet. Ja és ez az nCore adatai. Ott van még a többi torrent oldal is ahol van még biztosan aktivitás.
Ezek a seed adatok nem mérvadóak. Ha megvolt a 48 órád akkor kiléphetsz, nem kell hónapokig a torrenteken ülni, hiszen mindig lesz valaki aki megosztja. Nem is vonható le az a következtetés, hogy "300" seeder az mennyire kevés, és a torrent műfaj mindjárt kihal. Mi az anyámért álljak be 301. embernek seedbe, ha megvolt a 48 órám? Mindig stoppolom a megosztásokat, ha megvolt a seedszabály, és rengetegen csinálják ugyanezt. Ja, és ott van az 1-es arány esete még mellette. Lehet egy órán belül visszaseedeltem mindet, úgyhogy ugyanúgy megállítom, és rögtön -1 seeder van jelen. Hülyeség ezekből a számokból bármit kijelenteni.
Rá kell hagyni a másfél pipásra a hülyeségét, ő csak a 0%-ot gyűjteni jár vissza.
Valamelyik torrentellenes károgónak saját streaming-gel kapcsolatos facebook oldala van (tehát streaming-párti tartalomgyártó és hírforrás), ezért ő abban a körben mozog és abban a témában próbálja a közönséget, rajongókat megszólítani, mert neki is abból van nézettsége, vagy akár bevétele. A véleménybuborék pedig egy olyan rossz dolog, hogy egymás között az egekig magasztalnak valamit, és vagy nem vesznek tudomást róla, vagy képtelenek elfogadni hogy egy olyan kisebbséghez tartoznak, amivel a nagyközönség nem ért egyet.
Ugyanolyan vakon van egy streaming-buzeráns, mint a laposföldesek vagy az oltásellenesek. Azért is van nagy kussolás arról, hogy már nem 2 szolgáltató van hanem lassan 20, és mindet ki kellene fizetned ha a kedvelt tartalmaidat el kellene érned, és az egész jelenség visszafordítva a meglévő előfizetőket is a torrentezéshez, mert képtelenség ennyi havidíjat fizetni. Látod, a Netflix áremelésről szóló cikket is úgy osztja meg, mintha az érdem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!