Tudod erre azt szokták mondani: A stílus maga az ember.
2021. okt. 2. 23:22
13/26 Alex Fly válasza:
A helyesírás elég jó képet ad arról, hogy az adott szöveget író mennyire tiszteli a többi embert, akik majd olvassák azt...
2021. okt. 3. 03:41
14/26 anonim válasza:
Ennél egy fokkal rosszabb, ha nyelvtanilag is erősen sántít amit leír, és gyakran alig lehet megérteni. Ott tartunk, hogy a suksükölés pl. már szinte fel sem tűnik.
2021. okt. 3. 08:44
15/26 anonim válasza:
Szerintem a #9 a visszafejlődésdíjas hozzászólás. Ha nem nyelvtanórán vagyunk, akkor nem is kell helyesen írni. Bravó. :D
2021. okt. 3. 10:01
16/26 anonim válasza:
15: A nagy visszafejlődésben legyél szíves nézd meg én hogy írok... aztán tegyél különbséget a visszafejlődés és aközött, hogy különbséget teszek, hogy most épp egy netes forumon vagyunk és ott kell valamit olvasni, vagy épp egy hivatalos dokumentumot miegymást.
2021. okt. 3. 12:45
17/26 anonim válasza:
Engem, a 8. válaszolót miért kellet lepontozni?Ez irónia volt.
2021. okt. 3. 13:08
18/26 Közveszélyes Kontár válasza:
az egy dolog ha nem javithato vagy "chat" lenyegu helyen hibak vannak
viszont ha megnezed rengeteg cikkben hibak vannak, sok evesekben is, amik javithatok, es amiket elvileg tanultak irnak, es kapkodniuk se kell talan
szoval erdekesebb hogy lehetnek hibak ilyenekben, viccesebb latni ezeket
2021. okt. 3. 14:33
19/26 anonim válasza:
#18 Talán arra sem veszik a fáradságot, hogy megkérjenek 1-2 embert, hogy ugyan olvassa már el mielőtt kikerül. Bár lehet, hogy ők is ugyanolyan "műveltek", és fel sem tűnnek a hibák.
2021. okt. 3. 15:06
20/26 BringaManó válasza:
nem értem ezt a három halmazt:
"Nem tudnak helyesen írni" / "Igénytelenek" / "Szimplán nem érdekli őket"
pl. akit nem érdekel, az nem tud. de ugyanőt nevezheted ezért igénytelennek is... vagy lehet, hogy tud, de nem érdekli, és ezért gondolod igénytelennek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!