YouTube-ról melyik oldal vagy program/alkalmazás a legjobb MP3-ban való letöltéshez?
Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 08:00
11/12 A kérdező kommentje:
Meg próbáltam másik oldallal. És ugyanaz a helyzet. Csak néhányat játszik le. Meg próbálom azt, hogy le töltöm MP4-be és át konvertálom MP3-ba.
2021. okt. 4. 09:14
12/12 anonim válasza:
4k Video Downloader a legjobb véleményem szerint.
1-2 kattintással beállítható, hogy hova, milyen formátumba töltsön le.
Ami nagyon nagy dolog még szerintem, hogy be is lehet lépni konkrétan a youtube fiókodba és azokat a videókat is le tudod szedni, amiket sehogy másképp sem tudnál (gondolok itt privát videókra, csak tagok számára készült videókra). Ezeket én eddig semmi más programmal se tudtam leszedni. Bizonyos fájlmegosztó oldalakról letölthető a crackelt verzió, egyébként itt vannak az árak: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!