Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tüntessem el a palit a...

Hogy tüntessem el a palit a facebook oldalamról?

Figyelt kérdés

Régebben megnéztem valakit, és azóta ha belépek az ő oldalát látom.

Már nagyon idegesít.

2021. szept. 25. 14:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Laptopom van.
2021. szept. 25. 15:43
 12/16 anonim ***** válasza:

10 teljesen független a platform, mert nem ez határozza meg az által biztosított szűrési lehetőségeket.

Kérdező: miért használsz valamit amiről fogalmad sincs, hogy micsoda? Az alkalmazásnak van egy dokumentációja, ahol (ködösen), de le van írva amit szeretnél. Ha nem éretsz hozzá, akkor ne használd. Ilyen egyszerű. Ezzel az erővel megkér valaki facebookon egy posztban, hogy "JÓnapot facebook rendőrség, kérem a bankkártya adatait posztolja ki", te meg ki fogod posztolni? Fogalmad sem lesz arról, hogy valaki csak posztolt valamit hozzád, mert nem tudod hogy működik amit használsz.

Kötekedésnek tűnhet amit most csinálok, de gondold át miért írom ezt. Ezért veszélyes az öregekre a közösségi média, és azokra, akiket nem érdekli hogy működik, csak "akar valamit".

2021. szept. 25. 15:44
 13/16 anonim ***** válasza:
[link] Nézd kérdező, ha erre gondolsz, van ott 3 pötty, arra rákattintva, vannak a rejtési opciók.
2021. szept. 25. 15:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha elakadsz benne, segítek :)
2021. szept. 25. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Vrtuális c++ nem kúrták még szét morti?
2021. szept. 25. 16:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Morti? :D Mi vagyok én, a halál? :D Hát 15-ös, a válasz a kérdésedre, azt azóta kikapcsoltam, de visszakapcsolhatom, ha szeretnél próbálkozni.
2021. szept. 25. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!