Hogy tüntessem el a palit a facebook oldalamról?
Figyelt kérdés
Régebben megnéztem valakit, és azóta ha belépek az ő oldalát látom.
Már nagyon idegesít.
2021. szept. 25. 14:14
1/16 anonim válasza:
Miért nem használod a közösségi app adta lehetőségeket az eléd tárt tartalmak szűrésére? Nem vagy vele megelégedve?
2/16 A kérdező kommentje:
Ezzel aztán sokat segítettél.
2021. szept. 25. 14:26
3/16 anonim válasza:
Tudom. Ha a megfelelő kérdést sem tudod feltenni, akkor hogy várhatnád, hogy bárki megoldást kínáljon neked? Szűrni szeretnéd a tartalmat azon a közösségi appon, amit használsz, nem?
4/16 A kérdező kommentje:
Akkor leírom még egyszer. Belépek a facebookra, és a kezdőlapon egy férfi adatlapját látom a fotóival, meg mindennel együtt. Nem az ismerősöm, nem követem, csak egyszer megnéztem.
2021. szept. 25. 14:36
5/16 anonim válasza:
Ha egyébként sem szeretnél vele semmilyen kommunikációt, akkor egyszerűen tiltsd le.
6/16 A kérdező kommentje:
Letiltottam és még mindig ott van.
2021. szept. 25. 14:42
7/16 anonim válasza:
4
Tehát belépsz az általad használsz közösségi média webalkalmazására, ahol egy általad nem kívánt tartalmat látsz a feed-en. Mi a megoldás? Szűrnöd kell a tartalmat.
8/16 anonim válasza:
Kérdező, tedd amit az 1-es írt, teljesen érthető mire gondol, ráadásul, van ilyen funkció a facebook-nál. (Bár én nem használom, mert nekem az, csak egy üzenőeszköz)
9/16 A kérdező kommentje:
A facebookot én csak arra használom, hogy hetente egyszer belépek 10 percre megnézni valamit, semmi másra. Egyetlen ismerősöm sincs. Használjam az app adta lehetőségeket. Jó, de pont ezt szerettem volna megtudni, hogy mikre kattintsak rá, hogy eltűnjön ez a pali, aki fogalmam nincs, miért van ott ahol.Na mindegy, majd csak megtalálom amit kell. Köszönöm a segítséget.
2021. szept. 25. 15:36
10/16 anonim válasza:
Ja, hogy azt. Na várj, kérdező, neked pc-n van, vagy telefonon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!