Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van itt olyan aki először...

Van itt olyan aki először életében mobilról netezet?

Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy is volt ez?

2008-ban kaptam meg az első Nokia telefonomat, és azon mondjuk úgy, hogy fel lehetett menni a netre. Akkor még csak 2G volt, de akkor, 7 éves fejjel még az is megfelelt, ráadásul a mobilnet ára is az egekben volt, és anyukám nem örült az én kis felfedezésemnek, mert ráadásul azt sem tudtam, hogy mit nyomkodok a telefonon.

Aztán 2010-ben kötöttük be a vezetékes, normális internetet.

2021. szept. 19. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:

suliba jartam 2005 tajekan sagem myx7 gprs kapcsolaton keresztül, neteztünk volt egy chatoldal nemtudom mi volt a pontos neve, azt akkor elég sokan használták.

sony ericcson k810i-ről neteztem

c905 -ösben mar volt wifi

2021. szept. 19. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Részben igen, mert WAP-oztam legelőször. Utána lett a suliban is internet, meg aztán otthon.
2021. szept. 19. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag ugyanaz mint a hármasnál. Először WAP, aztán iskolai net, végül 2010-től itthoni net.
2021. szept. 19. 12:21
 5/6 P.O.C. ***** válasza:
100%

Születési évtől is függ leginkább.

Mikor én először neteztem, nem hogy okostelefon nem volt, de még a nyomógombos butatelefon is kuriózumnak számított. Gazdaok csemetéinek volt csak. De ha elhagytak vele egy nagyobb várost, már lajtos kocsival kellett szállítani a térerőt hozzá. :D

Az első netezési élményem 99 -ben volt egy Windows NT 4.0 -át futtató asztali PC -n.

2021. szept. 19. 14:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha számít, ha wifi-re csatlakoztam a telefoneszközzel, akkor igen, de Mobil-nettel, még soha.
2021. szept. 19. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!