Mi a véleményetek az új Call of Duty WWII-ről? Megéri az árát? És megérné egy olyannak aki világ életében nem Call of Duty-zott?
Én csak multiban játszom, de ennél jobban én sem tudnám összefoglalni:
Az emberek mindent elnéznek neki, csak mert WWII és nincs benne jetpack meg falon futás. Észre sem veszik, hogy mennyivel gyengébb, kevesebb, mint bármelyik előző rész. Semmiképpen nem ajánlom.
Nekem sem voltak a kedvenceim a sci-fi epizódok, de a WWII-nél még így is ezerszer jobbak.
Single kampány: nekem kb. 7 óra volt úgy, hogy mindent láttam, és sosem kezdeném újra. A szokásos CoD-csőjáték, tele QTE-gombnyomkodással és olyan részekkel, ahol az ellenfelek addig özönlenek megállíthatatlanul, amíg át nem lépsz egy láthatatlan vonalat, vagy azt nem teszed, amit a program elvár tőled.
A multi minden idők legrosszabbja, pont. Kevés és ócska pálya, hitvány fegyverek (főleg a karabélyok, shotgunok), rettenetes netkód és hit detection. 80 óra után letöröltem a francba, és visszatértem a Black Ops III-hoz meg az Infinite Warfare-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!