Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mire jók a szigorú korlátozások?

Mire jók a szigorú korlátozások?

Figyelt kérdés

Mire jók a szigorú, saját szabályok?

Miért nem lehet szabadon bármit írni, kérdezni, válaszólni?

Miért kell korlátozni a gondolatainkat, véleményünket, kérdéseiket?

Különböző fórumos oldalakon akár itt a GYK-n vagy akár a facebook csoportokban, TikTok-on és még sorolhatnám, miért kell mindig szabályozni azt, hogy mit kérdezhetünk, írhatunk?

Ha valamit nem káromkodva írok le, de normálisan kérdezve az is zavarja, egyesek szemét.

De miért van ez?

Sajnos tele van az internet rossz szabályokkal és rosszindulatú emberekkel!

#Értelmetlen korlátozások.
2021. szept. 9. 12:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Na meg ez is!

Itt még ironizálni sem lehet.

Ki érti ezt?

Már szinte mindenhol ez megy.

Voltak normális kérdéseim, törölve lettek.

Voltak normális válaszaim, lepontozták, törölték és kaptam a figyelmeztető szöveget, hogy rossz voltam. Mert egyeseknek sem a kérdés, sem a válasz nem tetszett. Mire hivatkozva?

A szabályra.

Lehet itt kérdezni és választ adni,de csak okosan, nehogy bárkit is megsérts vele.

Mert a fránya szabályok..

Szólásszabadság;Nulla.

Okosan korlátozva vagyunk és sokan a korlát mögé állnak és nem elé.

És velem együtt ki tudja mennyien belekényszerülünk abba, hogy a többiek közé álljunk a korlát mögé ha nem akarjuk, hogy ki tegyenek a csoportból.

Mi ez ha nem megfélemlítés?

Valamelyik Okoska ezt írta; ha nem tetszik, indíts saját weboldalt.

Inkább nem írom le mit gondolok az illetőről, mert megsértem és miatta kitíltanak innen.

2021. szept. 10. 01:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Mert nem a te weboldalad, nem te tartod fenn, nem te fizetsz a szerverért, az üzemeltetésért, a szoftverért. Az meg elég abszurd lenne, ha mondjuk csinálnál egy weboldalt, és egy random idegen mondhatná meg, hogy te ott mit kéne, hogy megjelentess.

Egyébként a lehetőség adott. Készíthetsz saját szervert (vagy akár bérelhetsz is egy VPS-t, havi 2000 alatt már megvan), és oda - a törvényes kereteken belül - azt írhatsz ki, amit akarsz.

A törvények betartását meg ne mossuk össze a szólásszabadság kérdéskörével! Tudod, még a legvadabb liberális eszmék is azt mondják ki, hogy addig szabad valamit csinálni vagy mondani, ameddig azzal más jogait nem csorbítod. Tehát pl. én sem kezdhetem azt terjeszteni, hogy anyukád pénzért teszi szét a lábát, hiszen azzal neki óriási érdeksérelmet okoznék, csorbítanám a jogait.

2021. szept. 10. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!