Sokan miért picsognak azért, mert nincsenek szigorú korlátozások?
Gondolom nincs életük nem csinálnak semmit, nem járnak sehová, antiszocok. Az életük a filmezésről, sorozatozásról, kockulásról szól és a szüleik tartják el őket akiknek megmaradt a munkájuk így még a megélhetéssel sem kell bajlódniuk és több idejük marad az antiszoc egészségtelen életmódra.
És az ilyen ember esik neki azoknak akik eljárnak sportolni vagy a zenés táncos rendezvényekből élnek.
2
Azokkal a biciklipumpákkal egész jól lehet, amit a fikesz vett aliexpressről lélegeztetőgépként leszámlázva.
Azt vettem észre hogy a magyarok elég jelentős részének egyébként tényleg van valami fura mazochista kinkje a megszorításokra, "satura", szigorúságra, kemény, embertpróbáló, nehézkes körülményekre, katonás fegyelemre, tekintélyuralomra, egyszóval egy diktatúra/zárt/kemény társadalom elemeire.
És nem csak a vírus esetében. Itt már meg sem lepődök azon hogy mennyien vartyognak több szigorúságért.
De ezt bőven a vírus előtt/a vírustól függetlenül is fel lehet fedezni.
Pl. A sok boomer akik a sorkatonaság visszaállításáért nyávognak, azok akik munka alapú társadalmat akarnak, nem jólétit, mert az "elpuhít", azok akik verik a falba a fejüket hogy "Miért mennek a fiatalok kűfődre? Miért nem maradnak itt, építik a nemzethet és törődnek bele az itteni körülményekbe?", vagy azok a formák, akik ontják az észt, hogy nem kell egyetem, legyen mindenki gyárimunkás azt' jóaz, és még sorolhatnám holnap reggelig.
Egyszóval, igen, én is úgy látom hogy a magyarok elég nagy részében benne van egy fajta önsorsrontó mazochista mentalítás.
Majd térjünk vissza rá, ha nem hoznak hülyébbnél hülyébb szabályokat.
Pl kell a maszk, az a foci liga vagy mi a tököm azért megtartható. Szórakozóhelyek? Zárjanak be 11-kor, addig nem terjed a vírus, megmondták neki gondolom. Meg az egyéb ilyen ütődött dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!